• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Atasare imagini

GeoX1

Administrator
Scor reacție
6
De ce nu mai pot atasa imagini la mesajul postat ? Am tot incercat sa atasez o imagine, harta la cutremurul din Yemen, si nimic. Dau Browse, selectez imaginea, o introduc in cutia de selectie, apoi click pe butonul Add attachment si selectia dispare, se face nevazuta, nu mai apare nimic selectat si nu se ataseaza poza la mesaj.

O sa mai incerc din nou. Mai devreme, dimineata, a mers. E o limita maxima a spatiului pe care il pot folosi pentru atasare de imagini ?

Am renuntat sa mai atasez imaginea cu harta pentru seismul din Yemen, deoarece de cate ori dau click pe Add Attachment, imi dispare selectia si practic nu se face atasarea. Mai intampina cineva aceeasi problema ? Ori nu mai merge functia de atasare imagini, ori am depasit eu limita maxima de imagini atasabile. Care este totusi acea limita, daca exista ?

Am incercat din nou sa atasez imaginea, cu acelasi rezultat. Deci daca exista o limita maxima peste care nu se mai poate atasa nimic, care e acea limita ? =)) =)) =))

Fisierul pe care incerc sa-l atasez nu este mare, are doar 11 KB, e comparabil cu ce am atasat dimineata. Deci nu inteleg ce se intampla. Daca am depasit limita a ceea ce puteam stoca, va trebui sa incep sa mai sterg din atasamentele mai vechi ? =)) =)) =)) =))

Nu exista limita, limita este dezactivata si pentru administratori si pentru user, am verificat acum acest lucru. Hai sa vad daca pot eu sa uploadez o poza

Sa incerc acum din nou. Ar fi culmea sa trebuiasca sa renunt la IE...=))

dar ce are IE asa grozav sa nu poti renunta la el??? mie firefox mi se pare mult mai bun =)) =))

pozele pot fi jpg, bmp, png, gif, etc...si poate acolo este problema:17:

Back
Sus