• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Banner RSA

Dodo

New member
Scor reacție
0
Alex cred ca ai facut foarte bine punand acest mic banner RSA.
In felul acesta il putem verifica , caci am inteles ca pe el apare la un moment dat \"Go Quake\".
Asta inseamna ca ei considera ca poate avea loc un seism in Vrancea cu magnitudinea inscrisa pe micul banner.
Daca acolo este scris 4.1 exista probabilitatea de producere a unui seism de 4.1R.
Hai sa il testam si sa vedem daca cei care studiaza fenomenul seismic pot prevedea cutremure dupa metoda lor.

Nu, de fapt ei schimba imaginea bannerului doar daca a avut loc un cutremur de magnitudinea pe care ei o preconizeaza:
Daca in ziua respectiva are loc un cutremur anuntat de RSA, imaginea se va schimba automat (doar in ziua respectiva)

oups.nu stiam exact cum functioneaza.
oricum sa ii testam:)

Astazi s-a produs un cutremur de suprafata dar din cate stiu eu cei de la RSA monitorizeaza numai zona Vrancei.

Am vazut ca de cateva zile bannerul arata 4.2, iar inainte arata 4.1. Ce semnificatie are?

Cei de la RSA fac niste studii asupra zonei Vrancea.Ei au o metoda a lor si cifra de pe banner indica marimea pe scarea scara a unui posibil cutremur care s-ar produce in Vrancea in ziua respectiva.
La ei pe site exista si un grafic.

Ce site ? Da-mi linkul, te rog frumos.

Este simplu si nu este nevoie de link.
Dai click exact pe banner si te duce la site-ul respectiv.

Back
Sus