• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Blocuri Aleea Circului

mihai.rd

New member
Scor reacție
0
Buna ziua,
va scriu in legatura cu blocurile de 4 etaje situate pe Aleea Circului (din Stefan cel Mare catre Circul de Stat), mai exact primul bloc pe partea dreapta din directia Stefan cel Mare (Aleea Circului nr 1 daca nu ma insel).
As dori sa cumpar un apartament in acel bloc situat la etajul 4/4. Din cate am inteles si vazut, blocul este construit in 1960, este din caramida si pare cat de cat solid.
Am cautat sa vad daca exista pe lista blocurilor cu pb. in Bucuresti dar nu apare niciun bloc de pe Aleea Circului pe niciuna din liste.
Intrebarea mea este: cam la ce sa ma astept de la acea constructie (rezistenta, pb. instalatii, crapaturi in tencuieli, etc). Chiar as dori sa cumpar acel apartament, insa mi-e frica si de imposibilitatea de a-l putea vinde peste 5-10 ani.
Va multumesc anticipat.

bun venit pe forum, mihai :clapping:
acum ai cumpara un apartament intr-un bloc din 1950? cam aceeasi virsta o va avea apartamentul tau peste 10 ani. probabil il vei putea vinde, dar la pret mic. durata de viata a unei cladiri, din cite stiu eu, e undeva pe la 80 de ani, asta inseminind ca apartamentul tau a trecut de jumatatea vietii. ce sa zic mai mult? probabil sint probleme cu tevile. unele blocuri au fost ingrijite, altele nu. ar trebui sa vezi cu ochii tai cum stau lucrurile.

Back
Sus