• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

blocuri in cartierul Titan

mmiezzu

New member
Scor reacție
0
Buna seara,

as dori sa stiu si eu cam cat de sigure sunt blocurile din 1965-1970 din zona Titan, Salajan, Dristor sau Baba Novac...!
ma intereseaza sa cumpar un apt de 2 camere (la care o sa platim vreo 30 de ani) in aceste cartiere si eram curios.

de ex. mi-a mentionat cineva ca este "constructie solida ( pt diplomati - anul 1966 ), pe structura de grinzi cu pereti de rezistenta de 0,50m din caramida" - in zona Campia Libertatii, dar eu sunt mai petarda la capitolul cunostinte de acest gen. imi vinde gogosi?

Mersi anticipat!!!

spune-ne si cite etaje are blocul si orice alte date mai stii, de ex cum s-a comportat la cutremurele precedente, daca are subsol inundat, daca are magazine la parter...

nu sunt magazine la parter, blocurile sunt de 4 etaje dar si de 8 si 10 etaje. despre cum s-a comportat la cutremurele anterioare, vad ca nu sunt urme pe blocuri (in sensul de tencuiala sau altceva cazut). stiu doar ca in zona aceasta - TITAN, majoritatea sunt construite anterior de 77.

daca o sa platesti 30 de ani la el, ce valoare va mai avea cind il termini de platit? va avea in jur de 80 de ani atunci. tinind cont ca a fost proiectat dupa niste norme antiseismice vechi, nu cred ca peste 30-40 de ani va mai rezista la un cutremur. deci risti sa ramii cu apartamentul platit si distrus. eu zic sa cauti ceva de dupa 80-85

anda a spus:
daca o sa platesti 30 de ani la el, ce valoare va mai avea cind il termini de platit? va avea in jur de 80 de ani atunci. tinind cont ca a fost proiectat dupa niste norme antiseismice vechi, nu cred ca peste 30-40 de ani va mai rezista la un cutremur. deci risti sa ramii cu apartamentul platit si distrus. eu zic sa cauti ceva de dupa 80-85

as vrea eu sa gasesc ceva dupa 80, dar nu prea sunt oferte in zona asta si trebuie sa aleg din oferta existenta.

eu zic sa cauti intr-o zona apropiata, daca tii la zona. eu nu as cumpara ce zici tu. dar fiecare le stie pe ale lui, tu faci cum stii ca e bine pentru tine

... cu putin rabat la zona gasesti apartament nou in sectorul 3. Altfel va suna bloc din 2010 peste hai sa zicem 20 de ani si nu chiar 30... Oricum un apartament de 2 camere nu il tii in conditi normale mai mult de 7-10 ani.

Back
Sus