Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bun venit printre noi dar cred ca ar trebui sa citesti ce s-a scris inainte de toate. Daca ai nelamuriri atunci ne intrebi si vom incerca sa te ajutam sa intelegi.
Altceva a spus:Ce este interesant din punct de vedere al proictarii si constructiei cladirilor inalte din Bucuresti, sunt construite in zone \"sigure\" ....Universitate (prima Intercontinental), Piata Charles de Gaulle, Piata Victoriei (2 cladiri, am inteles ca urmeaza inca 3) langa Biserica Armeneasca, cladirea de langa Catedrala Sf. Iosif (daca se termina)...sunt foarte multe spatii mari de birouri, cu pereti cortina, sticla...
Dupa parerea ta cum crezi ca se vor comporta aceste cladiri la seism?
Ce e aia zona \\"sigura\\"? Asa ceva nu exista. Insa iluzia \\"sigurantei\\" poate fi un pericol foarte mare. Eu zic ca mai in siguranta esti intr-o cladire construita cu frica intr-o zona nesigura decat intr-o cladire construita intr-o atmosfera de falsa siguranta intr-o zona \\"sigura\\". Am patit ceva asemanator cu telefonul. Am dat o multime de telefoane cu tarif scazut traind cu impresia ca e gratis. Si am platit de m-am uscat.
Bineinteles ca un constructor chibzuit construieste mai economic intr-o zona \\"sigura\\" fara sa-si bata joc. Dar de unde stii?
Apropo de tavan fals, desi metroul nu e constructie inalta, atentie la tavanul de la metrou!!!