• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Craciun fericit si un Nou An plin de bucurii si fericire!

GeoX1

Administrator
Scor reacție
6
Va doresc tuturor un Craciun foarte fericit alaturi de toti cei dragi, precum si un An Nou cu multe, multe bucurii si impliniri si tot ce va doriti, asemenea si familiilor voastre, tuturor celor dragi. :ack::wink::cool::wink::harhar::harhar::hypocrite::harhar::tongue::tongue: Aceleasi ganduri bune si celor sarbatoriti, care va mai cheama si Stefan, Vasile, Ion...si tuturor celor aniversati in perioada imediat urmatoare. Eu nu mai apar online pana la 8 ianuarie, asa ca va fac urarile de azi...
Si, nu in ultimul rand, nu uitati RETETA PENTRU UN AN BUN !!!!!

Reţeta pentru un an bun: - Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de amărăciune, mândrie,ură, invidie, frică,irascibilitate şi stress. - Se împarte fiecare luna în 28 - 31 zile,după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an! - Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă,1 parte linişte, 1 parte veselie şi umor. Se mai adaugă 3 linguri optimism,1 linguriţă toleranţă, o priză de bun simţ şi ... o picătură de speranţă! Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug! Preparatul gata făcut se împodobeşte cu un bucheţel de curaj şi încredere în sine. - Se serveşte zilnic, cu bucurie, la o ceaşcă de cafea înviorătoare şi cu încredere inepuizabilă în Dumnezeu! Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber,însoţită de LA MULŢI ANI!
Semnat,pentru conformitate:

S.

:biggrin:Sarbatori fericite-linistite, alaturi de toti cei dragi-aproape sau departe.:ack:

:harhar:dodo a raspuns pe gfxworld si nu se mai oboseste si aici:harhar:

:harhar:dodo a raspuns pe gfxworld si nu se mai oboseste si aici:harhar:

:biggrin:la multi ani Dodo, indiferent unde postezi felicitarile tale:wink:

Va doresc tuturor un Craciun fericit cu multe bucurii si sa v-aduca mosu toate minunile pe care vi le doriti si asemenea si celor dragi cu care sa impartasiti bucuria Craciunului ! :harhar::smile::biggrin::harhar:
De asemenea, un An Nou fericit va doresc, cu impliniri de tot felul, fericire, sanatate si belsug. Si sa fiti iubiti in anul ce vine, la fel si in toti anii...:harhar: LA ANU\' SI LA MULTI ANI (SI BANI)! :harhar:

Eu voi mai fi online pe aici pana pe 28 decembrie, pe 29 plec undeva mai spre nord, pe la Bistrita, asa ca pana la 3 ianuarie voi fi absent de pe interval. Asa ca ne vom mai reauzi/vedea/citi dupa Anul Nou ! Speram ca baba va fi blanda cu noi, deocamdata. Macar pana in 2010 nu se intrezareste nimic grav, dupa aia...om trai si om vedea...:hypocrite:

Inca o data: SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA !

Sorin

Daaa...:harhar::rolleyes: A sosit timpul sa ne luam LA REVEDERE si sa ne uram un An Nou cat mai fericit, plin de bucurii si cu implinirea celor mai frumoase vise si aspiratii ale fiecaruia dintre voi. Va doresc un An Nou 2008 in care sa aveti parte de tot ce va doriti si sa impartasiti cu cei dragi toate bucuriile pe care le aveti. Si, mai presus de toate, sanatate ca-i mai buna decat toate ! :hypocrite:

Eu maine plec din Bucuresti, asa ca nu voi mai fi online pana dupa ce intram in 2008. Voi reveni pe 2 ianuarie, seara, asa ca o sa apar online pe 3...:harhar::wink::biggrin: Pana atunci, va spun tuturor un sincer LA MULTI ANI, sa ne vedem/citim/auzim cu bine LA ANU\' SI LA MULTI ANI! :smile::harhar: Si o urare specifica...:17::wink: Nu nu urez \"fara cutremure\" ci \"fara cutremure prea mari\"...
Asadar, s-auzim de bine la anu\' care vine si tot asa mai departe...
Si forumu\' sa-nfloreasca si sa prospere ca voinicu\' din poveste...:16::harhar:

HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR!:17::wink::harhar::smile:
Va doresc un an nou cu multe impliniri si bucurii, belsug si sanatate ! Dupa cum vedem, semne bune anul are...zapada din belsug...:harhar::biggrin::harhar::hypocrite:
Aseara m-am intors si eu de la Bistrita, unde am facut revelionul. Am intrat in sfarsit si pe net, sa vedem ce a mai fost...:biggrin: Am fost rupt de net, am lasat computerul deoparte si m-am distrat copios...:harhar:

Urez tuturor forumistilor un Craciun fericit, cu multa bucurie, pace in suflet si fericire pe care sa le impartasiti cu cei dragi :p ;) =)) Sa va aduca Mosu\' (daca ati fost cumintei, evident =)) :p ) tot ce va doriti...sau, mai bine zis, tot ce e frumos si bine sa va doriti =)). De asemeni, s-aveti un An Nou cu multe, multe realizari si impliniri personale si profesionale. Si, mai presus de toate, sanatate ca-i mai buna decat toate. =))
La anul si la multi ani ! =))

Animated%20Dancing%20Santa.gif

Nu va fac urari, dar va spun o poveste!
Legenda Ajunului Crăciunului

De mult, in ajunul Craciunului, Dumnezeu a coborat pe pamant impreuna cu Sf. Petru, pentru a vedea cum se pregatesc oamenii sa intampine Sarbatoarea Nasterii Domnului.
Prima data au mers la casa unui om bogat. De cum au intrat in curte incepuse sa se simta miros de cozonac, friptura, sarmale si alte bunatati care sunt pregatite de Craciun. Au batut la usa si, cand a iesit bogatul i-au spus:
- Omule bun, suntem doi calatori obositi si inghetati. Te rugam, lasa-ne sa innoptam la tine si, daca s-ar putea, sa ne dai si noua o coaja de paine ti-am fi foarte recunoscatori, ca n-am mancat nimic toata ziua.
Auzind bogatul ce au avut de spus calatorii, le-a raspuns:
- Imi pare rau dar astept niste invitati in seara aceasta. Nu am nici unde sa va culc, nici ce sa va dau de mancare. Mergeti la casa de alaturi, acolo o sa gasiti de toate. Si spunand acestea a inchis usa razand.
Alaturi locuia o femeie vaduva impreuna cu cei doi copilasi ai sai. Dumnezeu si Sf.Petru, desi stiau, s-au dus sa o incerce si pe femeie. I-au batut in usa si i-au spus ce i-au spus si bogatului. Spre surprinderea lor, femeia le-a raspuns ca ii lasa sa innopteze la ea:
- Puteti ramane peste noapte aici dar, de mancare nici pentru copilasii mei nu am nimic.
Cand au intrat cei doi calatori, au vazut copiii plangand de foame, caci nu mancasera nimic toata ziua. Dupa catva timp, femeia s-a hotarat sa mearga la vecinul cel bogat pentru a-i cere putina mancare pentru copilasi. Evident, si ea a primit acelasi raspuns. La intoarcere, a trecut pe langa grajdurile bogatului si a adunat de pe jos cateva baligi, le-a pus in sort si a plecat spre casa. Cand a intrat, copiii au sarit bucurosi din pat strigand:
- Mami, mami, ne-ai adus de mancare?
Plangand in suflet, femeia le-a raspuns:
- Culcati-va linistiti ca v-am adus mancare. Maine, de Craciun, o sa aveti ce sa mancati.
Auzind aceasta, copiii s-au culcat fericiti, insa mama si cei doi calatori stiau adevarul. Pentru a nu-si da seama copilasii, femeia a pus baligile in cuptor.
Dupa putin timp, nu mica i-a fost mirarea cand Dumnezeu i-a zis:
- Haide femeie, deschide cuptorul si scoate mancarea, ca de acum s-o fi facut.
- De ce va bateti joc de mine? Parca domniile voastre nu stiti ce am pus in cuptor spuse femeia plangand.
- Nu auzi ce ti-am spus? Deschide! insista Dumnezeu.
De gura strainului, femeia a deschis cuptorul, si nu mica i-a fost mirarea cand a vazut tot felul de bunatati inauntru, la fel ca pe vremea cand traia barbatul ei.
In acel moment si-a dat seama cine sunt strainii, si a cazut la picioarele lor multumindu-le. Dar Dumnezeu a oprit-o spunandu-i:
- Scoala-i pe copii si da-le sa manance. Si in acel moment cei doi s-au facut nevazuti.
In acest timp, la casa bogatului incepusera sa soseasca invitatii. Cand au ajuns toti, s-au asezat la masa pentru a incepe ospatul. Dar ce sa vezi, cand sa scoata slugile mancarea din cuptoare pentru a o servi, in toate era numai baliga.
Din fericire, povestirea noastra are un final fericit. Dupa ce au plecat invitatii, bogatul si-a pus slugile sa pregateasca din nou din toate bunatatile, iar apoi a chemat-o pe vecina vaduva cu copilasii ei sa petreaca impreuna Sarbatoarea Craciunului. Si dupa sarbatori, pentru a se asigura ca are din ce sa traiasca, a angajat-o la conacul sau.

Va doresc un Craciun fericit, mult mai bun ca al meu ;)

Va doresc, tuturor, un An Nou fericit cu multe bucurii, impliniri si realizari de tot felul ! S-aveti un An 2009 rodnic, si, mai presus de toate, va doresc sanatate ca-i mai buna decat toate ! Si sa ne auzim (si vedem ;) ) cu bine, la anu si la multi ani !
Ce e drept, si eu sper sa am un an mai bun, fiindca pentru mine 2008 a fost un an teribil, un an foarte prost, cu mult stress si necazuri si oboseala...=)) =)) Abia astept sa treaca mai repede, sa scap de 2008...=))

O sa mai fiu, probabil, online, dar pentru scurt timp, fiindca voi avea alte treburi...in focurile revelionului.

so, Alex, Noctilucent, bogdan (si doamna lui :p ), DG, dodo, Liviu, Cristian, razor, sever, Adriana, andy, Alty, Earthquake, iepuras-albastru, L3thal, gabriell, TeoX, dan33, the_victorio, sorin, leul =)) va doresc sa aveti un an cit mai bun, sa fiti sanatosi si sa va dea Cel de Sus tot ce va doriti.
LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;):32:=)):32:=))=)):55::p:55:

LA MULTI ANI ! :p =)) Bine v-am regasit pe toti in noul an 2009 ! :p =)) Va doresc tuturor numai bine, fericire, sanatate, belsug si implinirea celor mai frumoase vise, realizari personale si profesionale cu carul...=)) ;) Hai noroc...:55: :55: =)) =)) =)) =))

Back
Sus