Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Buna,
Ce vor sa zica cei de la fotonsas prin inceputul unei noi perioade ?
\\"Putem spune ca momentul 5R a marcat inceputul unei noi perioade.\\"
accesul nu este inca restrictionat, se poate intra ca si pina acum. in legatura cu postarea buletinelor IRSA va rog sa nu o faceti. undeva scrie ca au depturi de autor si e nevoie de acordul lor scris pt a reproduce ceea ce se afla pe site-ul lor...
in legatura cu IRSA exista topic separat aici http://www.cutremur.net/forum/thread-780-post-22112.html#pid22112
mai incearca si azi, am citit pe undeva ca au facut ceva lucrari de intretinere la server si de azi se poate intra din nouOkay. Eu am incercat cu browsere diferite sa am acces la semafor dar de ieri nu am mai reusit.
am incercat eu...nu merge. oricum, nu mai e mult pina la 1 iunie cind, spun ei, accesul va fi posibil numai cu abonament
\'microv69\' pid=\'22424\' dateline=\'1243503041\' a spus:am incercat eu...nu merge. oricum, nu mai e mult pina la 1 iunie cind, spun ei, accesul va fi posibil numai cu abonament
incearca cu mozilla. mie mi-a mers.