• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Eclipsa de Soare din 29 martie

Dodo

New member
Scor reacție
0
In ziua de 29 martie 2006 va avea loc o eclipsa totala de Soare, care in Romania va putea fi vazuta ca eclipsa partiala.
Click aici

Scuze m-am incurcat in ferestre pentru ca motaiam inca.

Scuze m-am incurcat in ferestre pentru ca motaiam inca.
Dodo, ia vezi ca acum invoc legea copyright-ului si te dau in judecata. Te usuc, nu altceva. Iti iau totul...:)):12: Nu te inveti minte, bag eu de sama...:))
Asadar, eclipsa a trecut, a fost cool, soare, s-a putut vedea. Eu m-am urcat cu colegii pe cladire, pe terasa, si am avut o viziune panoramica. Dodo stie ca imi place sa am o viziune panoramica. :)) Pe de alta parte, am mai urmarit din cand in cand pe net webcastul NASA, au transmis din Turcia. A fost dragut...
Asadar, eclipsa a trecut, sa vedem ce urmeaza. Dodo, stai linistita, ca nu vine CUTREMURUL CEL MARE. :10: In ce ma priveste, voi dormi linistit, ca un bebelus. :))

Pacat c aa fost innourat. Am inceput sa urmaresc eclipsa de pe la 13:44. Ma duceam la 2-3 min pe balcon. Bine ca am prins momentu maxim, de ;la 13:57, ca dupa fix s-a innourat si nau am mai avut ce vedea.

la mine a fost soare si era o atmosfera ciudata.
Tocmai a fost o mare furtuna la Tg Jiu , o tanara a fost ranita, acoperisurile au zburat pe masini, etc

Back
Sus