• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Jurnal de calatorie - Bucuresti - Budapesta - Viena - Praga - Budapesta - Bucuresti

Alex

Administrator
Scor reacție
95
De data asta cu masina. Aici o sa povestesc daca pot, cat mai in detaliu, fiecare zi de excursie. O sa pun poze si, daca o sa am timp si o sa ma ajute internetul, si filmulete.

Ideea este cam asa:

- vineri noapte spre sambata, plecare spre Budapesta
- sambata noaptea - Budapesta
- duminica dimineata plecare spre Viena
- duminica noaptea ramanem in Viena
- luni - plecare spre Praga
- luni noaptea, marti noaptea - Praga
- miercuri dimineata plecare spre Budapesta
- miercuri noaptea ramanem in Budapesta
- joi - plecare spre Bucuresti
- probabil joi seara sau joi noaptea ajungem in Bucuresti

Am rezervat 2 zile pentru Praga din doua motive: preturi mult mai mici decat in Viena si locuri interesante de vizitat si de filmat.

Sunt constient ca nu va fi usoara excursia asta, dar din limita de timp si de bani nu am ntins coarda prea mult. O sa stam la hosteluri, fiind 5 persoane ocupam de fiecare data o camera intreaga si iesim la un pret foarte convenabil (mai ales in Praga).

Sper sa nu ne dea vremea peste cap planurile, in rest cred ca o sa ma intorc cu poze si filmari frumoase :harhar:

Daca o sa pot, o sa intru pe internet seara cat timp o sa fiu plecat si o sa pun aici poze si o sa povestesc ce am facut.

Tocmai am fost si mi-am facut asigurarea de viata la o agentie de turism de la Dimitrov. Pentru 7 zile, worldwide, 25 RON. Dar, citind din curiozitate termenii si conditiile, am observat ca sunt mai multe chestii excluse decat incluse pe lista riscurilor asigurate.

Si avand in vedere ca intr-un viitor mai indepartat o sa calatoresc si pe doua roti, cu motocicleta, mi-a sarit in ochi un paragraf in care scria foarte clar ca accidentele de motocicleta / bicicleta nu sunt acoperite de polita de asigurare.

Foarte interesant... :harhar:

Interesant traseu :harhar:
Eu faceam intotdeauna pauza la Arad... apoi a doua zi, la drum.
Dar am mers si intins pana la Viena (doar un sofer). Ca idee, e greu pana la Nadlac, apoi autostrada... d\'aia adevarata...

Bogdan
PS Daca ajungi la Viena cu masina, fa-ti timp sa treci prin mall-ul din Parndorf :rolleyes: gasesti multe chestii, la preturi super :rolleyes: Mai ales haine si incaltari :unsure:

Ok Bogdan, multzam pentru informatie :harhar: Din pacate ma duc cu banii cam numarati, dar sa vedem poate ma lipesc si eu de ceva lucruri mai ieftine pe-acolo :rolleyes:

O sa continui sa scriu de fiecare data cand o sa am acces la internet, dar voi scrie pe blog-ul http://www.cinemarts.net fiindca este mai usor de accesat de pe telefonul mobil.

Alex, drum bun, calatorie frumoasa si distractie placuta :(( :rolleyes: :rolleyes: :unsure: Pozeeeee...:harhar: :(( :((

Mai stie cineva ceva de Alex?
Ca parca trebuia sa apara...
Aduceti-mi aminte sa-l sun maine, va rog.

Bogdan

M-am intors, sunt ok, totul a fost perfect :harhar: din pacate s-au adunat foarte multe probleme pe care trebuie sa le rezolv si din cauza asta nu am reusit nici sa scriu povestea excursiei si nici sa mai intru pe aici. Astept sa se mai linisteasca lucrurile...

Spor la munci.
Bine ca esti bine :harhar:

Bogdan

Back
Sus