• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

La multi ani Alex

Dodo

New member
Scor reacție
0
:harhar: La:harhar:multi:harhar:ani:17:ALEX

Sanatate, fericire si tot ce iti doresti :17:
Dodo primeste o bomboana de ziua ta?:biggrin: sau macar o maslina:hypocrite:....sau acolo ceva....un fursec...:17::biggrin:

Aceleasi urari si din partea mea, Alex: HAPPY BIRTHDAY TO YOU, sa fii ferice si sa te bucuri de tot ce poate fi mai frumos si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca ! O data pe deceniu schimba prefixul omul...:harhar::harhar::57::17::17::biggrin::harhar::17::3::biggrin:
Pe aici pe litoral sunt ceva nori in dimineata asta, asa ca am dat fuga la un I-cafe sa te felicit si sa imi verific confirmarea inregistrarii online la hotelul din Sighisoara. Intr-adevar, luni seara ma intorc in Bucuresti, stau 2 zile in capitala, plec din nou joi, 20 iulie, intai la Predeal si, pe 25, la Sighisoara, ca sa prind festivalul medieval si petrecerile aferente...
Inca o data, LA MULTI ANI, Alex, cele mai bune si mai calduroase ganduri si din partea mea. Sper ca Dodo ti-a transmis si din partea mea...
Sorin

:ack:Adicatelea crezi ca nu l-am bombardat cu urari de la tine:ack:
Alexxxxxx nu-i asa ca ti-am spus :biggrin:?

Stai Dodo cuminte, ce sari asa...:biggrin::harhar: Sezi binisor, imi citesc confirmarea d ela hotelul din Sighisoara...:biggrin::32::harhar::harhar: Da mai bine hai sa ne mutam dincolo la Chat...mai stau vreo 30 minute la IcAFE...

Uite si un tort facut de sorinsov:harhar:

Dodo mai sarbatoreste pe cineva astazi si o sa plece sa ia tortul:harhar:

Dodo mai sarbatoreste pe cineva astazi si o sa plece sa ia tortul:harhar:
Pai LA MULTI ANI si toate cele bune, si petrecere frumoasa. Sa-mi opresti si mie niste tort...:biggrin::harhar::biggrin:

Numai un motz de lumanare primesti:harhar:
Tortul il papam noi si tu te plimbi printre scoici:harhar:

Numai un motz de lumanare primesti:harhar:
Tortul il papam noi si tu te plimbi printre scoici:harhar:
Bineeeee...Las\'ca vezi tu :biggrin::harhar::biggrin::harhar::harhar::harhar::harhar:

Adica vrei tu tot???????????
Plimbari, concedii, tort, fete frumoase, poze, filme si noi nimic? Egoist ce esti!:harhar:
Noi il serbam pe Alex!:biggrin:
Sac! sac! sac!:biggrin:

:biggrin::harhar::biggrin::harhar::harhar:

Saracul Alex cred ca sughitzeaza in somn:harhar:
LA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ALEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!

La multi ani! Alex, multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca!!!

L A

M U L T I

A N I !!!!! :biggrin:

:harhar:?????? EEEEEE FFFFFF UUUUUU !!!!!! :harhar:

SI LA CAT MAI PUTINE SEISME MARI !!!! :biggrin:

:harhar::57::17::57::17::57:

Astazi este iar ziua lui Alex asa ca va rog sa va astupati urechile deoarece Dodo ii va face o cantare:harhar:
Laaaaaaaaaaaaaaa multtttttttiiiiiiiii aniiiiiiiiiiii ALEXXXXXXXXXXXXXXXX mereu veseeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllll sa traiesttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si pe nooooooooooooooiiiiiiiiiiiiii sa nnneeeeee iubessssssssstttttttttttttttiiiiiiiiiii
Viseleeeeeeeeeeeeeeee sa-tiiiiiiiiiiiii implllliiiiiinneeeeeessssssstttttttttttiiiiiiiiii
:harhar::biggrin::biggrin::harhar:
si toooooooorrrrrrrtttttttttt sa neeeeeeee oprestttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LA MULTI ANI si cele mai bune ganduri si urari tuturor celor ce se mai stiu Alexandra si Alexandru ! :17::47::17::3::biggrin::harhar::harhar::biggrin::harhar:

ATENTIUNEEEEEEE NATIUNEEEEEEEEE

Felicitarile, masa, dansul, urarile cu ocazia zilei lui Alex de astazi (16 iulie 2007) se dau pe www.gfxworld.info
La discutii diverse este ringul de dans cu tot cu orchestra :crybaby:
LA MULTI ANI ALEXXXXX!!!!
:3::harhar::ack::crybaby:

Back
Sus