anda1
Administrator
- Scor reacție
- 0
Eu eram in pat, cu laptopul in brate. am simt o miscare pe orizontala si mi-am dat seama ca e un cutremur. i-am spus barbatului meu ca e cutremur si am luat camera foto sa filmez. pina am scos-o din husa totul se terminase. totul a durat cam 8-9 secunde. nu am simtit decit miscarea pe orizontala si am crezut ca e un cutremur de fagaras; de aceea am scris pe forum ca la mine a fost cutremur, credeam ca la bucuresti nu s-a simtit.
papagalii mei stateau linistiti, nu s-au agitat nici macar in timpul zguduielii.
am uitat sa specific ca aveam geamul deschis si ca se auzeau vrabiile ciripind (am un copac cu vrabii sub geamul dormitorului)
late edit: am salvat o imagine cu shoutbox-ul cu reactiile noastre :sad: abia azi am gasit-o. i se pare cuiva ca eram panicati???
papagalii mei stateau linistiti, nu s-au agitat nici macar in timpul zguduielii.
am uitat sa specific ca aveam geamul deschis si ca se auzeau vrabiile ciripind (am un copac cu vrabii sub geamul dormitorului)
late edit: am salvat o imagine cu shoutbox-ul cu reactiile noastre :sad: abia azi am gasit-o. i se pare cuiva ca eram panicati???