• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Nu pot accesa cutremur.net!!!

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Ironia sortii... de acasa, de pe Astral/UPC, nu mai pot accesa site-ul cutremur.net. Nu am reusit sa iau legatura cu cei de la UPC in seara asta, fiindca au redus programul serviciului de relatii cu clientii, dar ii voi suna maine daca problema nu se remediaza.

Ori este intrerupta ruta catre server, ori pur si simplu cei da la UPC au blocat accesul la cutremur.net.

Am reusit sa ma conectez pana la urma folosind un proxy, dar situatia este departe de a fi normala.

Daca vreun vizitator foloseste Astral/UPC si reuseste sa acceseze site-ul si forumul, il rog sa dea un reply aici si sa ma anunte, sa stiu daca alte persoane care au UPC pot intra pe site sau nu.

Nici eu nu am putut intra aseara, am net de la UPC si nu am putut accesa site-ul. Am incercat cu niste variante de proxy, dar greu, oricum...:sad: :32: :32:

Eu am alt bai...
De pe Mozilla nu ma pot loga...
Tot procesul merge snur, imi acceptauserul si parola, imi confirma ca am intrat.... si apar tot ca \"guest\"...
Acum sunt pe IE :sad:

Miorica nu a putut intra azi; zice ca ii apare
15:41 Miorica Login Username: Password: Please note that passwords are case sensitive. (Lost your password?) Image Verification Image Verification (case insensitive) Please enter the text contained within the image on the right in to the text box below it. This process is used to prevent automated signups.

e copiat ce a pus ea pe chat

Miorica nu a putut intra azi; zice ca ii apare
15:41 Miorica Login Username: Password: Please note that passwords are case sensitive. (Lost your password?) Image Verification Image Verification (case insensitive) Please enter the text contained within the image on the right in to the text box below it. This process is used to prevent automated signups.

e copiat ce a pus ea pe chat

Am resetat, m-am inchinat, rugat si iata minunea s-a produs dar!!tot cu \'scrisul literelor alea tampite......si tot cu textul ala , oricum va multumesc nu credeam ca veti sari sa ma ajutati, pupicei multi si vesnica recunostinta;))))

Miorica, noi ajutam pe oricine, dar trebuie sa ne spuna exact ce problema are. de-aia ti-am spus sa faci print screen, ca asa vedem si noi ce vezi tu. bine ca s-a rezolvat

salut,
de azi nu mai pot intra pe site
am intrat prin proxy!
de ce nu mai merge accesat normal??
am ban pe ip sau ce??

sunt la iLink

poate are cineva vreo explicatie.
iata ce imi apare la accesare:

Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
You are not connected to the Internet.
The website is encountering problems.
There might be a typing error in the address.

What you can try:
Diagnose Connection Problems

More information

Nu ai ban pe ip, site-ul a fost mutat pe un alt server. Pana cand ip-ul noului server se actualizeaza la toate firmele care ofera acces la internet dureaza intre 24-48 de ore. Asta este cauza pentru care poti intra pe proxy dar nu direct

Dupa lupte seculare care au durat toata dimineata, am reusit si eu sa intru de la servici :30: De acasa n-am avut probleme ieri, UPCul s-a miscat bine :27: :)

IP-ul noului server cred ca s-a propagat in majoritatea DNS-urilor. Sa speram ca nu mai sunt probleme la alti vizitatori.

Am activat de test toate functiile forumului (ma refer la cele din background) pentru a testa cat de mult poate fi incarcat serverul. Daca incepe site-ul sa se miste greu, sa stiti ca e din cauza testului.

Am vorbit cu Cristi (user \"brandiburu\"), el e pe RDS si in continuare nu poate accesa cutremur.net. Nimeni de pe RDS nu poate avea acces la cutremur.net, si e multa lume. :) :30: :27:

El nu isi poate schimba setarile de DNS cum vrea, ii sunt date de provider.

Am vorbit cu Cristi (user \\"brandiburu\\"), el e pe RDS si in continuare nu poate accesa cutremur.net. Nimeni de pe RDS nu poate avea acces la cutremur.net, si e multa lume. :) :30: :27:
eu sint pe rds :27: si pot. o sa poata si el

In continuare multi dintre cei care sunt pe RDS nu pot accesa cutremur.net. Nu orice poate sa isi modifice setarile de DNS, poate oamenii au niste setari prestabilite furnizate de provider.

In continuare multi dintre cei care sunt pe RDS nu pot accesa cutremur.net. Nu orice poate sa isi modifice setarile de DNS, poate oamenii au niste setari prestabilite furnizate de provider.

Oricine poate modifica dns-urile :) O sa mai cercetez problema si vedem ce se intampla. Dar am rapoarte dca din RDS se poate vedea site-ul nou.

In jurul orei 11 am incercat sa intru si mi-a dat o eroare, la fel si ieri la amiaza. Eroarea persista vreo ora dupa care pot intra fara probleme.

Back
Sus