Mai intai de toate Buna dimineata! Si buna dimineata Alex. Sincer, nu prea ammai avut chef in ultima vreme sa intru pe nici un forum. Mie imi mai piere cheful o vreme, apoi imi mai revine .:ack:
Revenind la bulina. Eu am vazut buline din astea mai multe pe Lizeanu, inclusiv la o cladire formata doar din parter, fara etaj. Ce risc o prezenta aia nu stiu... Si da unele cladiri arata bine pe dinafara si nu par sa prezinte nici un risc pana nu vezi bulina. In schimb am vazut cladiri cu peretii crapati si deplasati deja de sus pana jos, cu 2 si 3 etaje si cu bari de sustinere prinse in suruburi in afara peretelui pentru a tine peretii sa nu cada. Pe alea nu am vazut bulina pusa si lumea sta linistita bine mersi. Este una chiar pe langa locul meu de munca pe Tepes Voda. I-am intrebat e oameni cum de nu le e frica sa stea in ea. Au zis ca \"daca le da cineva bani sa se mute, s-ar muta, altfel asta e. De or muri, tot trebuie sa moara odata...\" Ciudata mentalitate , mai ales ca au si copii nou nascuti pe acolo.