• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Poze interesante

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Iata cum arata bulina de pe o cladire aflata in clasa I de risc seismic:

[attachment=234:post_1_1190999120.attach]

S-au facut multe poante si chiar aluzii rautacioase la adresa celebrelor deja buline rosii. Am inteles ca acum s-ar pune din nou.

Mie mi se pare normal sa se puna. Din exterior, cladirea pare ok. Daca nu as fi stiut ca are bulina, as fi intrat in ea. Dar acum, stiind ca are bulina cel putin stiu care imi sunt riscurile.

Tin minte ca in 1997 sau 1998, cand fostul ministru al Lucrarilor Publice, Noica, a avut initiativa poreclita apoi \"Operatiunea Bulina Rosie\", au fost comentarii si chiar scandaluri cu anumite conotatii.

Mai intai de toate Buna dimineata! Si buna dimineata Alex. Sincer, nu prea ammai avut chef in ultima vreme sa intru pe nici un forum. Mie imi mai piere cheful o vreme, apoi imi mai revine .:ack:

Revenind la bulina. Eu am vazut buline din astea mai multe pe Lizeanu, inclusiv la o cladire formata doar din parter, fara etaj. Ce risc o prezenta aia nu stiu... Si da unele cladiri arata bine pe dinafara si nu par sa prezinte nici un risc pana nu vezi bulina. In schimb am vazut cladiri cu peretii crapati si deplasati deja de sus pana jos, cu 2 si 3 etaje si cu bari de sustinere prinse in suruburi in afara peretelui pentru a tine peretii sa nu cada. Pe alea nu am vazut bulina pusa si lumea sta linistita bine mersi. Este una chiar pe langa locul meu de munca pe Tepes Voda. I-am intrebat e oameni cum de nu le e frica sa stea in ea. Au zis ca \"daca le da cineva bani sa se mute, s-ar muta, altfel asta e. De or muri, tot trebuie sa moara odata...\" Ciudata mentalitate , mai ales ca au si copii nou nascuti pe acolo.

Si stati sa vedeti scara de la blocul meu. care se departeaza de perete pe zi ce trece... Pana la urma o sa cada singura fara sa fie nevoie de vreun cutremur. :ack: Cred ca o sa ii fac poza ca sa vedeti...

Cladirea de la care am pus eu poza cu bulina este o cladire P+2 (parca asa tin eu minte, nu sunt sigur) care de afara arata foarte bine: fara crapaturi, fara deplasari de pereti sau tencuiala cazuta. Sincer sa fiu m-am mirat ca am vazut bulina rosie pe ea. Probabil ca se tine inca bine dar e proiectata foarte prost. Altfel nu am reusit sa-mi explic...

Jan-Koeman1.jpg

Recunoasteti \"personajul\"?

norii mei rosii[attachment=7444:200911/post_543_1258645980_cba61067c050f47e530c4633a61cb557.attach]

Back
Sus