• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Problema cu upload-ul avatarelor

Alexe Emil

New member
Scor reacție
0
Se pare ca aveti o problema cu uploadul avatarelor, mai exact cu permisiunile anumitor foldere sau fisiere:

Warning: move_uploaded_file(./uploads/avatars/avatar_59.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/gfxwire/public_html/cutremur/forum/inc/functions_upload.php on line 256

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move \'/tmp/phpNLY20O\' to \'./uploads/avatars/avatar_59.jpg\' in /home/gfxwire/public_html/cutremur/forum/inc/functions_upload.php on line 256

The file upload failed. Please choose a valid file and try again.

AI respectat dimensiunile maxime pt avatar (130x130 pixei si 150kb) ? PArca astea erau limitele, daca le depasesti nu poti uploda avatarul.

Sunt niste erori de script.
Eu am vrut sa pun un gif animat ca attachment si nu a vrut scriptul.
Trebuie sa vada Alex ce si cum.
:10:sorin nu isi poate pune maimutoi:harhar:

Dodo, nu imi pun maimutzoi...In schimb, mi-am pus altceva, care sa te sperie pe tine si sa visezi noaptea aparitia spectrala...:))

Lui Dodo nu ii este frica:harhar:

hm:ack:, eu vorbeam de avatar nu de fantome.
Fantomele fac parte din alt subiect care nu isi are locul aici ci pe gfxworld.

hm:ack:, eu vorbeam de avatar nu de fantome.
Fantomele fac parte din alt subiect care nu isi are locul aici ci pe gfxworld.
Dodo, zi repede te rog daca imi poti vedea avatarul. Ca am impresia ca problema semnalata de Emil e reala, desi imaginea e oricum mica :))

Nu se vede nici un avatar ci doar un x rosu. Problema o poate rezolva numai Alex. S-a intamplat ceva la mutare de pe un server pe altul si nu a reusit sa repare tot.

Nu se vede nici un avatar ci doar un x rosu. Problema o poate rezolva numai Alex. S-a intamplat ceva la mutare de pe un server pe altul si nu a reusit sa repare tot.
Ufff, si doar e atat de dragut...ca ar lasa-o masca si pe Dodo :))

Lasa nu mai plange, ca o sa repare Alex.
:)) o sa ii fie teama sa nu faci inundatie pe forum si sa incepem sa scartaim:harhar:

Lasa nu mai plange, ca o sa repare Alex.
:)) o sa ii fie teama sa nu faci inundatie pe forum si sa incepem sa scartaim:harhar:
Fii pe pace Dodo...nu se intampla nenorocirea. Sper totusi ca vei putea sa imi vezi avatarul, nu de alta dar merita :)):))

Nu stiu ce s-a intamplat la mutare insa au fost mai multe probleme: unele litere au luat-o razna, nu mai pot incarca gif animat la attachment, nu se mai vad pozele mici de la poll,etc
Si pe gfx sunt unele probleme dar cred ca nu a reusit Alex sa isi faca timp sa inginereasca in scripturi.

Dodo, da-mi te rog pe mail ce alte probleme mai sunt in afara de eroarea de la poll.

Sorin, tu ai reusit sa faci upload la avatar?

Alex, teoretic l-as fi uploadat cu succes. Practic vad o stea rosie !!! :))

Sorin, dupa cate vad tu nu ai facut upload la avatar, ci ai pus probabil un avatar remote, de undeva de la yahoo, probabil ai folosit a doua optiune unde ai introdus adresa web unde se afla avataurl ca acesta sa fie uploadat.

Te rog downloadeaza intai la tine pe computer avatarul care iti place de acolo de unde l-ai vazut (la yahoo parca) si apoi fa-i upload la tine in profil folosind functia Upload Avatar (ca si cand ai pune un attachment).

Spune-mi daca merge asa.

Sorin, dupa cate vad tu nu ai facut upload la avatar, ci ai pus probabil un avatar remote, de undeva de la yahoo, probabil ai folosit a doua optiune unde ai introdus adresa web unde se afla avataurl ca acesta sa fie uploadat.

Te rog downloadeaza intai la tine pe computer avatarul care iti place de acolo de unde l-ai vazut (la yahoo parca) si apoi fa-i upload la tine in profil folosind functia Upload Avatar (ca si cand ai pune un attachment).

Spune-mi daca merge asa.
Am incercat, dar nu merge. Oricum nu am decat un buton Change Avatar. Si zice ca fisierul nu e bun. E un jpg la 5 Kb, deci mic, oricum !

OK, nu o sa iti mearga, am vazut si eu acum ca e ceva crapat rau_de_tot. Pana maine seara din pacate nu am cum sa ma ocup de problema asta. :)) Sorry!

Ok, sa-mi zici cand merge. Ca vreau sa ma laud si eu cu ceva...:))

Pune-l si tu attachment la mesaj pana atunci... sper ca macar attachments-ul sa mearga!! stai sa verific... da, attachments-urile merg. Foarte ciudat... :))

Back
Sus