• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Probleme accesare cutremur.net

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Din cauza unor avarii la ruta care deserveste legatura dintre serverul nostru si Romania, este posibil ca temporar site-ul sa nu poata fi accesat sau sa se incarce cu greutate.

Avaria a avut loc la fibra optica a Cogent din New York, pe parcursul rutei dintre Kansas (unde se alfa serverul nostru) si Romania.

salut alex
de cind a picat serverul,eu nu mai pot intra in pagina mea,nu pot da pm ,sa atasez o poza
tot timpul imi spune ca este blocat

Am observat ca sunt unele probleme care apar random la mai multi utilizatori. In seara asta o sa vad ce se intampla si o sa remediez problema.

salut alex
de cind a picat serverul,eu nu mai pot intra in pagina mea,nu pot da pm ,sa atasez o poza
tot timpul imi spune ca este blocat

Poti sa-mi scrii te rog exact ce eroare primesti cand incerci sa dai PM si ce eroare cand incerci sa atasezi fisierele?

asta apare la mine cind incerc sa intru in pm/foaia mea

Forum Cutremur.net si Riskzone.info / Board Message

Forum Cutremur.net si Riskzone.info
You do not have permission to access this page. This could be because of one of the following reasons:

1. Your account has either been suspended or you have been banned from accessing this resource.
2. You do not have permission to access this page. Are you trying to access administrative pages or a resource that you shouldn\'t be? Check in the forum rules that you are allowed to perform this action.
3. Your account may still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code)

Nu reusesc sa imi dau seama ce se intampla. Ai incercat sa ii dai resend validation code? Pune te rog un printscreen cu eroarea cand iti apare sa vad si eu daca nu mi-a scapat ceva.

Alex, nu s-o fi deranjat ceva de cind a picat serverul?

Nu stiu, sa vad printscreen-urile acelea sa ma lamuresc. Pretoriene, de cand se intampla asa? de cand a picat serverul?

Am si eu probleme cu PMurile cand trimit. Desi bifez optiunea Sava a Copy, de fapt nu imi salveaza nimic. Si am sters din ce aveam trimise si primite ca sa mai eliberez spatiu, nimic.

tocmai am constatat ca si eu patesc la fel

Back
Sus