• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Scandal la Eurovision

Dodo

New member
Scor reacție
0
Scandal la Eurovision
Presedinta comitetului maltez pentru Eurovision: \"Sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au tari precum Romania\"
24 mai 2005 - 20:43

Presedinta comitetului maltez pentru Eurovision, Grace Borg, cere o investigare a modului in care au votat tari ca Albania si Romania la concursul Eurovision. Supararea maltezilor survine faptului ca aceste tari au dat punctaj maxim Greciei, care a si cistigat, Malta situindu-se pe locul doi.
Dar reprezentanta Maltei, citata de ziarul The Malta Independent Online face o apreciere jignitoare la adresa Romaniei si Albaniei: \"Ca sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au aceste tari\".
Grace Borg a declarat ca va face o sesizare oficiala catre European Broadcasting Union, pentru a se verifica autenticitatea televotingului.

HotNews.ro, 24 mai 2005

http://www.hotnews.ro/articol_23096...de-telecomunicatii-au-tari-precum-Romania.htm

cred ca, cucoana asta e tembela!:ack:in romania sunt sute de greci care studiaza sau fac afaceri si sunt multi care ascultau Antique cu ceva timp in urma(solista greaca a facut parte din aceasta trupa dar locuieste in Suedia).:)
cata obraznicie...:biggrin:
bine ca nu a castigat butoiul maltez care nu avea nici voce..sa zica mersi ca a luat puncte pe \"prietenii\":ack:

cucoana aia si-a dat foc la valiza...
toata presa a scris despre acest incident...
vai de capul ei...habar nu are....

presa de la noi..dar posibil sa fi scris si altii ce \"inteligenta\" este si ce cultura generala are...
evident ca exista logo la marile compani de tel...caci nu suntem tara bananiera..chiar daca ne criticam unii pe altii...

Back
Sus