• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul meu

Daca vede Alex ce ai facut ajungi chiftelute.
Aici este un topic numai pentru seisme din tara.Tu trebuia sa postezi la Diverse.
O sa vezi ca va sterge topicul.

Este f. greu sa faca asta deoarece e scriptul cam aiurit.

E, poate o fi si el intelegator... :)) Pana atunci, sa aud pareri :))

Lui Dodo ii place tricoul galben(fara cai:p,era un cantec care se numea \"trenul galben fara cai\" adica metrou:harhar:)

Lasand gluma de o parte am remarcat ca oamenii sunt interesati de fenomenul seismic si fiecare incearca cum poate sa dea sfaturi.Unii fac site fara sa vanda pagere sau alte avertizoare, altii o fac direct interesati dar important este ca o fac.
Vine un Alex, un Sorin, un Emil, etc si incearca sa ii ajute pe toti cei interesati.
Asta era treaba celor de specialitate dar acum deja e tarziu.Cu ceva timp in urma infp avea un site plin de molii si vai de el.

Asa e, Dodo. Si pot acum sa va spun ca am inceput sa redactez un material mai amplu in care sintetizez tot ce am citit eu, tot ce am retinut, cele mai importante detalii despre cutremurele din Romania. :)):32::)) Sa vedem ce iese. :10::12::)) Cand am timp, mai adaug cate ceva...Sa nu te prind ca razi, Dodo...:))

Vrei sa plang?:))
Eu astept sa scrii pe etaje seismice ce se intampla in VRancea.Acum sunt busy:harhar: caut felicitari cu floricele pe gfxworld ca sa trimit la prieteni de ziua lor:harhar:
Esti si tu o floricica ca sa iti trimit si tie?:))

:ack:Eu vorbesc de Florii. Daca ai un nume de frunza si eu nu stiu?

:ack:Eu vorbesc de Florii. Daca ai un nume de frunza si eu nu stiu?
Sa stii ca sunt botezat si Florian. Pe bune...:)) Dar toata lumea ma striga Sorin, asa scrie in C.I si asa prefer si eu, de altfel. Asa ca stai Dodo cuminte...:)):harhar::))

:tongue:te-am mirosit euuuuuuuuuuuuuu:whistling:
Esti o floare de colt?Ne impusca Alex cand va citi, ca suntem off topic de tot:worthy:

Pe tine te impusca prima :)):harhar::)):harhar::)):harhar::10:
Revenind la site, Emil, de ce scrii ca inregistrarile zilnice le pui pe site daca nu le pui de fapt ? Induci lumea in eroare, omule... :)) In rest, e interesant, asa...

www.statieseismica.com - Vreau si eu pareri, opinii, sugestii, etc. etc. :))
In primul rand felicitari, ma bucur ca exista.

Inainte de sugestii o intrebare: informatia ca s-a produs un cutremur urmeaza sa apara pe site in mai putin de 10 secunde de la producerea cutremurului?

nuu, inca e postare manuala... cam 10-30 de minute, daca e ziua si sunt la PC :))

nuu, inca e postare manuala... cam 10-30 de minute, daca e ziua si sunt la PC :))
Pai daca il anuntai macar cu o zi inainte sa se produca era o treaba...stia lumea ce si cum...:)):harhar::))

Acest Cont A Fost Suspendat
This Account Has Been Suspended

e mult de comentat aici dupa cum se vede.:ack:
spionul de yahoo citea postul si i-am dat informatii noi:rolleyes::hypocrite:

Back
Sus