• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-uri blacklisted

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Urmatoarele site-uri sunt blacklisted (nu pot trimite mesaje catre serverele noastre; comunicatia de orice tip cu aceste site-uri este blocata):

- Veoh - site de video sharing, nu mai ofera servicii decat unor tari printre care nu se afla majoritatea tarilor din Europa, precum si Romania. Motivul pentru care au ales sa blocheze accesul tarilor din Europa este pueril: pierdeau bani din cauza disponibilitatii serviciului in tarile cu putini utilizatori.

- Runbox - servicii profesionale de email - atat de profesionale incat nu isi ofera serviciile decat unui numar de tari printre care nu se afla si Romania, motivul parand a fi nivelul ridicat de frauda online in RO (bazat pe statistici din 2001!!)

- GoDaddy - servicii de hosting si inregistrare domenii - blocheaza aleator accesul din Romania pe cele mai ciudate motive: frauda, terorism (desi RO face parte din NATO!!!) etc.

Recomand prudenta maxima in cazul in care doriti sa utilizati serviciile site-urilor prezentate in acest thread.

Spre deosebire de aceste firme care nu inteleg termenul de World Wide Web, exista altele care ofera fara problema servicii si in Romania.

Veoh avea oricum un motor de căutare de doi bani - motiv pentru care nici nu mi-am mai bătut capul cu el - aşa că nu e mare pierdere. Plus ca dacă ştii să cauţi ce aveau ei găseşti. Ştiu eu un loc care are ca siglă un drăcuşor verde :ack:

Pe restul nu i-am folosit, aşa că din câte pot să spun eu, \"Pagubă- n ciuperci\".

Asta însă nu înseamnă că nu i-aş fugări pe idioţii care ne-au adus asemenea nume şi care se credeau super deştepţi pentru că ştiau să fure. Ce mamă de bătaie ar mai merita...

Sincer ce ma seaca este ca nici macar nu se iau dupa statistici mai recente, ci se bazeaza pe unele vechi de aproape 10 ani!!! Nah, ca sa vezi profesionalism...

Ce să-i faci, lume deşteaptă. Din fericire se poate trăi şi fără ei.

Hulu.com - contine o gramada de inregistrari ale show-rilor de televiziune, seriale, desene animate din SUA. Calitatea este HD, totul este bine si frumos dar... si este un mare \"dar\" aici... nu este disponibil, deocamdata, decat pe teritoriul SUA.
Din ce am inteles problema ar consta in legislatia \"celorlalte tari\" (printre care si Romania) care nu permite vizionarea mocca. Administratorul / administratorii site-ului dau asigurari ca se incearca tot ce se poate pentru ca aceste lucruri sa se \"armonizeze\" cat mai curand insa, din experienta, nu cred ca am sa am parte prea devreme de chestia asta.

Sa nu te apuce toti nervii cand vezi mesaje de astea ca cel din poza?

Nu mai spun ca orice alt site care apartine oricarui post de televiziune mai cunoscut din SUA, desi ofera spre vizionare gratuit mai toate show-urile pe net, nu acopera si zona noastra, din cauza acelorasi diferende legislative.

Asadar tot torrentele sau DC-ul (pentru care-l mai foloseste) sunt baza. Deocamdata.

Back
Sus