• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

TABEL SEISME

Dodo

New member
Scor reacție
0
Deoarece sorin considera ca eu dau alta durata seismului din 1986 ii pun dovada ca sa vada singur.
Acest tabel se gaseste in cartea scrisa de Dumitru Enescu.
Eu nu pot decat sa confirm ca seismul din 1986 a fost mai lung decat cel din 1977. Cat a durat este treaba seismologilor sa calculeze nu a mea.

Deoarece sorin considera ca eu dau alta durata seismului din 1986 ii pun dovada ca sa vada singur.
Acest tabel se gaseste in cartea scrisa de Dumitru Enescu.
Eu nu pot decat sa confirm ca seismul din 1986 a fost mai lung decat cel din 1977. Cat a durat este treaba seismologilor sa calculeze nu a mea.
Dodo, te-am prins !! Te-am prins !! :biggrin::harhar::harhar::harhar:
Parametrul h este ADANCIMEA FOCALA, nu DURATA CUTREMURULUI !!! h reprezinta ADANCIMEA, Dodo !!! :harhar::harhar::harhar: Asa ca te-ai inselat. 137 km e adancimea pt cutremurul din 1986, iar 86 km e adancimea pt cutremurul din 1977 !!! Astept un ecler de la tine....:biggrin::biggrin::17:

ok. Mea culpa.
sorry daca am fost prea vehement, dar eu stiam ce au declarat persoane din domeniu, cam 50-60 de secunde a durat. Cartea e de vina....:biggrin::harhar::biggrin: Problema e ca in momentele alea de confuzie, MAI ALES IN MIEZ DE NOAPTE, e greu sa estimezi exact. TI SE PARE CA NU SE MAI TERMINA, sunt niste momente infernale...:harhar::unsure::harhar:

Back
Sus