Camelia_mybb_import2708
New member
- Scor reacție
- 0
M-am inscris astazi, dar urmaresc zilnic acest site, cred ca de 1 an. Am citit in ultima perioada, pe net, diverse articole referitoare la un mare cutremur ce se va produce in Romania in aceasta luna. Articolele se refereau la 60 de zile, calculate de la 1 decembrie 2009, deci scadenta ar fi la sfarsitul lunii ianuarie. Sunt articole reluate din vara, iar prezicerea apartine generalului Emil Strainu, cel pe care l-am tot vazut in ultimele zile la TV.
Nu mi-a lasat o impresie buna, ba chiar dimpotriva , pentru ca , dupa parerea mea a spus tot felul de ineptii, dar ma intreb de ce nu mai apare dl. Marmureanu, care oricum mi se pare mai serios in comparatie cu Istrate , Hancu sau Strainu ( oare ce cauta in armata ) si cred ca este si mult mai bine pregatit. Nu cred ca se pot prezice cutremurele, mai ales cu atata exactitate,de zile, dar chiar este acalmie in Vrancea, nu se misca deloc, deloc ?
Nu mi-a lasat o impresie buna, ba chiar dimpotriva , pentru ca , dupa parerea mea a spus tot felul de ineptii, dar ma intreb de ce nu mai apare dl. Marmureanu, care oricum mi se pare mai serios in comparatie cu Istrate , Hancu sau Strainu ( oare ce cauta in armata ) si cred ca este si mult mai bine pregatit. Nu cred ca se pot prezice cutremurele, mai ales cu atata exactitate,de zile, dar chiar este acalmie in Vrancea, nu se misca deloc, deloc ?