• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Alimentatia corecta si exercitiul fizic

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Am dat peste un filmulet foarte interesant. Un tip se hotaraste sa vada ce se intampla cu starea lui de sanatate daca mananca zi de zi timp de o luna doar mancare de la McDonalds.

Inainte de experiment viziteaza 3 medici care ii verifica starea de sanatate: perfecta. Dupa controlul medical amanuntit incepe si mananca timp de o luna de zile doar mancare de la McDonalds, dupa urmatorul regulament:

- daca este intrebat daca vrea portie mare el va raspunde de fiecare data "da"
- trebuie ca in aceasta luna sa manance cel putin o singura data fiecare preparat disponibil in meniul McDonalds
- nu are voie sa manance altceva decat de la McDonalds, nu are voie sa sara vreo masa

Rezultatul dupa 30 de zile este socant.

Filmul este un documentar realizat "pe bune".

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-1432315846377280008&hl=ro

Dupa ce am vazut filmul asta m-am gandit ca putem discuta aici si subiectul alimentatiei si a sedentarismului specific nivelului nostru de civilizatie.

Un trailer al unui documentar pe aceeasi tema lansat in 2008:

[media]

Incepand cu varsta de 60 de ani, daca nu te doare nimic, inseamna ca.....esti mort!!! :32:
Asa ca alimentatia noastra se bazaeaza exclusiv pe carne de vita, peste si pui, lactate, oua, fructe si legume proaspete!
Cat prveste exercitiul fizic, am minimum 5 reprize pe zi: 2 la mamaia pentru ingrijire la casa si curte si 3 plimbari cu catelul!
Am mai redus din tigari la 10 pe zi, iar cafeaua o beau decofeinizata cu lapte!
M-am vaccinat cotra gripei obisnuite si a pandemiei!

DG, felicitari pt chestia cu tutunul. de-ar lua si altii exemplu de la tine... :32: :32: :32:

Legat de flimul cu McDonald's...cred ca e o mare diferenta intre a manca din cand in cand ( chiar si o data pe spatamana) ceva de la Mc( fie meniu, fie un sandwich sau o salata...) si alta este sa mananci 3 mese pe zi, zi de zi....este normal sa aiba un efect devastator asupra sanatatii.
De fapt esenta este ... "evitati excesul..."

Back
Sus