Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un alien care o sperie pe Dodo...:biggrin::harhar::biggrin::harhar:da, plin de lipici si gauri de cascaval.:harhar:
Si Dodo calare pe un asteroid, sau mai bine pe o cometa de aia cu coada lunga...:biggrin::harhar:Dodo a spus:Ne vedeam in cosmos cu toti la un suc si o maslina Halley:harhar:
Bravo...bine zis...Mi-au luat vorba din gura :biggrin::clapping::biggrin::harhar::harhar::harhar:tagadam, tagadam, ... se vede in zare, dodo calare, pe un armasar asteroid...
agadam, tagadam, ... se vede in zare, dodo calare, pe un armasar asteroid...
:biggrin::harhar::harhar::harhar::harhar:
Nici eu. Si sunt convins ca cei mai multi nu suntem in stare sa facem asemenea calcule. Aici e chestie de incredere\' date=\' de optiune personala. Crezi ca au calculat bine sau ii contesti. Banuiesc ca se ia in calcul si probabilitatea sa fie gresite calculele....nu stiu cum au calculat ei...
Nu e chiar asa. Traiectoria nu prea depinde de masa asteroidului pentru ca aceasta este mult mai mica decat a planetelor. Adica fiecare kg din asteroid \"face\" acelasi lucru. Asteroidul fiind cantitate neglijabila in raport cu planetele (<3*10^-14 in raport cu Pamantul), nu le poate schimba sensibil traiectoriile....poate doar in cazul unui asteroid mai mare care nefiind influentat de gravitatia planetelor din jur ...
Treaba e ca articolul e din 7.12.2005...:harhar:[quote name=\'Alan Fitzsimmons]When it does pass close to us on April 13 2029\' date=\' the Earth will deflect it and change its orbit. There\'s a small possibility that if it passes through a particular point in space, the so-called keyhole, ... the Earth\'s gravity will change things so that when it comes back around again in 2036, it will collide with us.[/quote\']The chance of Apophis passing through the keyhole, a 600-metre patch of space, is 1 in 5,500 based on current information.