• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

\"azi\" & data

Mykk

New member
Scor reacție
0
Vă mulțumesc din suflet pentru această pagină de Internet, utilă și pentru cei din Țară și pentru noi cei din diaspora.

Aș avea o mică propunere referitor la datarea știrilor. Am văzut că majoritatea știrilor încep cu cuvintele \"Azi...\" sau \"Azi dimineață...(s-a produs un cutremur în...)\". Pentru că știrile ajung grupate în arhivă ar fi mai practic să se menționeze în fiecare caz și data (\"Azi, 10 iulie...\" etc.). În felul acesta știrile din arhivă ar fi mai clare de la bun început.

Mulțumesc și toate cele bune,
Mihai

Multumim pentru aprecieri, Mihai.
Cred ca ai pus punctul pe i, si pe viitor vom preciza explicit si data evenimentului in textul stirii. De altfel, azi am facut o stire pentru cutremurul de ieri din China, si in text (nu chiar in primul paragraf) am facut mentiunea de \"ieri 9 iulie\".

Oricum, ne bucuram ca ne cititi, si speram ca informatiile prezentate sa va fie cat mai de folos, tuturor. :hypocrite: :))

Ma gandesc daca nu ar fi bine sa scoatem complet cuvintele \"Azi\" sau \"Ieri\" fiindca ingreuneaza ctirea stirilor de arhiva. La alte site-uri de stiri am vazut ca se prefera varianta gen \"marti, 15 octombrie...\".

Nu aveţi pentru ce. Da, e o pagină de Internet extrem de interesantă şi utilă, deşi sperăm să nu apară nici o dată o ştire că a avut loc un cutremur devastator în România. Şi să sperăm că edilii vor apuca să consolideze constucţiile în timp util, că din câte ştiu altă soluţie contra cutremurelor nu există.

Multumim pentru aprecieri, Mihai.
Cred ca ai pus punctul pe i, si pe viitor vom preciza explicit si data evenimentului in textul stirii. De altfel, azi am facut o stire pentru cutremurul de ieri din China, si in text (nu chiar in primul paragraf) am facut mentiunea de \\"ieri 9 iulie\\".

Oricum, ne bucuram ca ne cititi, si speram ca informatiile prezentate sa va fie cat mai de folos, tuturor. :hypocrite: :))

Da, poate că ar fi aşa. Ele îşi au rolul în ziua respectivă, când ştirea e \"fierbinte\", dar după aceea devin cam inutile.

Ma gandesc daca nu ar fi bine sa scoatem complet cuvintele \\"Azi\\" sau \\"Ieri\\" fiindca ingreuneaza ctirea stirilor de arhiva. La alte site-uri de stiri am vazut ca se prefera varianta gen \\"marti, 15 octombrie...\\".

Back
Sus