• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Ce facem ?

deci putem levita am vazut pe youtube numeroase filme si nu imi dau seama cum fac am incercad diferite chestii de exemplu am gaurit scurt o carte de joca am legat-o cu o ata aproape invizibila si pot spune ca m-am descurcat bn nu e asa???!!!! cred ca veti apuca sa cititi tot si nu va veti plictisi ...... id meu e nu conteaza lasa paaaa pe curand

Post sters pe motiv de, vorba lui Alex, SPAMMERIA HUNIUVERSALIA (sau cum era ?? =)) =)) ). Regret ca nu am fost pe faza sa ii prind IP-ul lui Mr lord (care a postat neinregistrat ! ;) )

Offtopic: sus-pomenitul spammer a postat de 3 ori acelasi mesaj, total nelalocul lui, dupa parerea mea ! L-am citat in reply ca sa vedeti si voi cu ce traznaie ne-a bombardat SMAMMERIUSul respectiv...=)) =)) Ce de \"ganganii\"...=)) Inca o data, mea culpa ca nu i-am notat IPul, nu eram la computer in momentul respectiv...;)

a fost o eroare de setare a permisiunilor, dar s-a rezolvat =)) pe mine ma distreaza spammerii astia, sunt ca niste gandaci intr-o cutie de chibrituri, posteaza spam-uri cat pot fara sa isi dea seama ca mesajul lor nu o sa reziste mai mult de cateva minute ;)

Back
Sus