Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si un esantion si nu e cel mai frumos :sad:.Pt ca sunt user nou pe acest forum iar la acest topic ma simt ...pe un teren mai cunoscut consemnez si eu aici, ca sunt in perioada Vanden Plas.
:sad: Mda, stiu, chiar am urmarit atunci, sa prind ceva secvente la tv, parca am si vazut ceva la tvr2. Am vreo 2 file-ri video in comp, live in Mexico si Wacken, cu care imi satisfac placerea de a-i vedea in plina desfasurare) .Therion? Waaaaaaaaaaa!! Am fost la concert la \\"Therion goes classic\\" în 2006!
Incerc sa-mi imaginez. Eu sunt o \"agenda vie\" a concertelor rock :32: si la niciunul nu ajung dar visez sa ma aflu acolo. Iar cel mai apropiat - Queensryche in 30 iunie a.c. :sad: care imi plac foarte tare - va fi marcat in acelasi mod de catre mine, probabil :32: .la un moment dat a venit şi trupa în clubul în care erau ei. Nu e un lucru mişto?