Apollo, ma tem ca ceea ce fac cei de acolo, daca mai fac ceva, nu prea justifica interesul. Se lauda cu tot felul de teorii ale interactiilor finite, cica deformarea cadrului temporal preceda cutremurele, si se laudau ca au prezis cutremurele din Vrancea. Cica masoara, cu 2 zecimale exacte, energia acumulata in Vrancea ! Or avea ochi sa vada ce e la 100-150 km adancime ? :harhar::ack: Problema e ca nici macar japonezii, care dispun, nota bene, de resurse UMANE, FINANCIARE si TEHNOLOGICE mult superioare celor ale noastre, nu au reusit sa prevada seismele si nici macar sa aprecieze cata energie e acumulata in scoarta. Pana una alta, imi aduc aminte ca in decembrie 2005 (20-25m decembrie) afisasera pe site-ul lor ca urmeaza un cutremur in Vrancea de peste 6 grade, cica ar fi masurat ei la Ploiesti nu stiu ce instabilitate si cica e iminent ! Evident ca nu i-am luat in serios. Cutremurul nu s-a produs, si ei au scaldat-o ca, cica, \"nu putem fi siguri\". Pe urma au zis ca au masurat la Ploiesti deformarea cadrului spatio-temporal cauzata de un cutremur din Grecia ! Sorry, dar la asa traznai nu ma bag...:3::crybaby::biggrin::crybaby: