• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Colaborare cu StatieSeismica.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alexe Emil

New member
Scor reacție
0
Iata-ma din nou cu aceasta propunere, dar de data asta vreau sa ma tin de cuvant. Am trecut printr-o perioada destul de dificila ( BAC, picat in vara si dat sesiunea de toamna, inscriere facultate etc. ) motiv pt. care nu prea am mai avut timp sau chef sa ma ocup de treburi de-astea. Dar acum ca s-a terminat, vreau sa fac urmatoarea propunere: ca forumul cutremur.net sa fie forumul spre care va duce linkul de FORUM de pe www.statieseismica.com M-am gandit ca decat sa fac un nou forum, care va lua ceva timp pana sa devina populat, mai bine linkez cu unul deja existent, ca sa vada omu\' ca are cu cine discuta :unsure: Desigur, locul unui banner CUTREMUR.net este ca si rezervat pe site-ul meu :harhar: Am incercat acum sa vorbesc cu Alex pe Messenger dar se pare ca nu e la butoane :harhar: oricum, mie mi se pare o idee destul de buna, mai ales ca am planuri mari pt. site-ul meu, nu va mai fi ce a fst prima data :unsure:

Eu am fost sa vad ce este acolo si e un mare NIMIC. Nu am gasit nimic interesant. Te rog sa nu iti mai deschizi n posturi pe acelasi subiect. Devii plicticos. Cine are chef de pierdut timpul iti poate admira site-ul.

mai ales ca am planuri mari pt. site-ul meu, nu va mai fi ce a fst prima data
pt. cineva cu capul pe umeri, asta inseamna ca site-ul e in lucru. Si nu stiu cam cine te crezi tu sa ma ataci in halul asta. Am scris eu pe undeva ca e site-ul terminat ??? A zis cineva asta? Nu... Chiar nu inteleg cum poti sa iti permiti asa ceva... nu ma asteptam la asa ceva de la voi... :harhar: Oricum, daca asta e atitudinea unor oameni normali si cu mintea limpede... mai bine ma lipsesc...

Avand in vedere ca in meseria mea cat mai mult trafic = cati mai multi $, nu stiu de ce ar deranja pe cineva o astfel de asociere :harhar:

Insa, in cazul acesta, probabil nu sunt in masura sa judec, deoarece nu am toate detaliile problemei.

Mie totusi siteul mi s-a parut interesant, stirea aceea de pe prima pagina am copy/paste la cativa cunoscuti, designul e ok.
Numai bine :harhar:

Si tin neaparat sa spun ca nu cred ca postul meu a adus o ofensa nimanui... nu stiu de ce a fost nevoie ca Dodo sa sara la mine asa... mai ales ca toata noaptea trecuta am lucrat la site, azi iar nu dorm, la noapte iar :harhar: ... simai si muncesc si e normal sa ma afecteze un asemenea atac. Siteul va arata bine si va centraliza toate datele posibile... in plu, ceea ce v-am oferit nu e nimic altceva decat un aport de utilizatori pe forum.. nu vad cu ce ar deranja asta...

Alexe Emil a spus:
mai ales ca am planuri mari pt. site-ul meu, nu va mai fi ce a fst prima data
pt. cineva cu capul pe umeri, asta inseamna ca site-ul e in lucru. Si nu stiu cam cine te crezi tu sa ma ataci in halul asta. Am scris eu pe undeva ca e site-ul terminat ??? A zis cineva asta? Nu... Chiar nu inteleg cum poti sa iti permiti asa ceva... nu ma asteptam la asa ceva de la voi... :unsure: Oricum, daca asta e atitudinea unor oameni normali si cu mintea limpede... mai bine ma lipsesc...

Lipseste-te.

Si in legatura cu site-ul, nu te mai chinui sa copiezi informatii din n surse si dupa aceea sa te lauzi ca ia uite ce site super interesant si util ai facut. N-are rost... Nu de site ai nevoie ci sa intelegi odata ca seismologia si seismele nu sunt ceea ce-ti imaginezi sau ceea ce ai vrea sa reprezinte. Asta ca o paranteza la ceea ce mai scrii pe alte forumuri. In veci Marmureanu nu ar fi declarat oficial ce minciuni i-ai atribuit tu acolo.

De multe ori am impresia ca esti ceva de genul : \"Ce s-ar face lumea fara mine?\" sau \"Ia uite ce destept sunt si ce prosti sunt ceilalti\"

1. Ce daca COPIEZ? Au copyright EMSC, INFP, IRIS, USGS, etc. ?? Da si mie sa vad unde scrie ca n-am voie sa copiez.

2. Daca ai impresia ca ma laud sau ca ma dau mare ai niste probleme chiar foarte grave si ai nevoie de ajutor de urgenta

3.
\\"seismologia si seismele nu sunt ceea ce-ti imaginezi sau ceea ce ai vrea sa reprezinte\\"
S-a invenat cititorul digital de ganduri si io n-am stiut? Hmm...:harhar: de unde stii tu ce cred eu ca vrea sa reprezinte si ce gandesc eu ???... orice ar insemna asta... :harhar:

4.
De multe ori am impresia ca esti ceva de genul : \\"Ce s-ar face lumea fara mine?\\" sau \\"Ia uite ce destept sunt si ce prosti sunt ceilalti\\"
interesant. Nu am mai postat pe forum de luni si luni intregi, si inainte de asta nu ma omoram cu posturile pe-aici, si tu esti mare expert in gandirea si comportamentul meu. mai sa fie. Tu nu te dai mare nu? Nu te lauzi deloc ca citesti ganduri si ca stii pe dinafara comportamentul si caracterul unui om pe care nici nu-l cunosti... noooo.. deloc. :unsure:

In fine... daca cutremur.net inseamna o gloata de astfel de oameni, adios oameni buni si gasiti-va parteneri de discutie... si inainte sa-mi mai trazniti ceva, mai dati odata si cititi primul meu post din topic... poate va pica fisa ce am vrut sa fac si ce intentii am avut... :worthy:

Consider ca discutia aceasta a epuizat tot ce se putea spune despre acest subiect. Topicul acesta se va inchide si va ramane inchis. Asta inseamna si ca nu vreau sa mai vad alte topicuri deschise aici cu acelasi subiect.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus