• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Cu roti...

Bogdan

Administrator
Scor reacție
2
La ideea lui @Gusterul, am deschis acest topic in care sa discutam despre masini, carute, sarete, biciclete si orice vehicul are roti. Vehicule pe care nu le folosim zilnic spre si de la serviciu, ci mai mult pentru concedii sau, de ce nu, in caz de urgenta.
Hrana pentru neuroni, nu alta...

Bogdan

La ideea lui @Gusterul, am deschis acest topic in care sa discutam despre masini, carute, sarete, biciclete si orice vehicul are roti. Vehicule pe care nu le folosim zilnic spre si de la serviciu, ci mai mult pentru concedii sau, de ce nu, in caz de urgenta.
Hrana pentru neuroni, nu alta...

Bogdan

n-as putea spune ca sint cel mai avizat, dar imi place sa bat coclaurii si de aici nevoia de a-mi aranja un vehicul bun la toate. spun aranjat si nu luat de-a gata pentru ca nu il cunosti si nu corespund precis cerintelor personale.
nu pot sa spun ca am avut nevoie de masina in situatie dramatica pina acum dar imi asigura independenta si m-a scos de citeva ori din belele de unde cu un vehicul normal nu m-as fi descurcat usor

Baga poze, detalii, etc...
Ma bate si pe mine gandul. Deocamdata, ma gandesc la o rulota. Dar nici ideea ta cu TV-ul nu e rea deloc.
Acum sunt la stadiul de cautari... si de facut planuri pentru buget...

nu e cam dificil cu o rulota dupa tine in conditii de trafic intens?
mai repede te descurci cu un 4x4 chiar daca e inghesuit, si la pretul la care a sczut un aro ( a lua un 4x4 modern ca vehicul de expeditie/supravietuire inseamna sa-ti reduci sansele la jumatate) acum nu cred ca gasesti o rulota
televizorul e bine sa-l ai dar nu-i o necesitate, un radio cu unde scurte printre altele e destul de inceput, nu arunca banii pe chestii care nu sint absolut necesare, macar ca acum o antena satelit de 12/220 volti o iei in jur de 100 euro

Dap, la asta ma gandeam si eu, la trafic.
Bine, ar mai fi o solutie sa ai rulota parcata in afara orasului...
Iar cand am spus TV, ma gandeam la alea produse de Rocar, nu la televizoare. Mi-ai dat o idee buna...
Am cautat si am gasit pe net unul bunicel la vreo 50 de milioane. Cand fac rost de bani si conving nevasta, caut mai atunci, prin targuri...
Si apoi, ma gandeam... panouri solare, deep charge battery, izolare termica, extra rezervor, utilitati (butan, apa, etc...)
Cine stie?!

Dap, la asta ma gandeam si eu, la trafic.
Bine, ar mai fi o solutie sa ai rulota parcata in afara orasului...
Iar cand am spus TV, ma gandeam la alea produse de Rocar, nu la televizoare. Mi-ai dat o idee buna...
Am cautat si am gasit pe net unul bunicel la vreo 50 de milioane. Cand fac rost de bani si conving nevasta, caut mai atunci, prin targuri...
Si apoi, ma gandeam... panouri solare, deep charge battery, izolare termica, extra rezervor, utilitati (butan, apa, etc...)
Cine stie?!

gasesti destule idei pe net in special de la overlanderi. cam asa am facut si eu si bineinteles dupa fiecare tura am mai modificat ceva. da un semn cind ajungi la stadiul asta

Back
Sus