Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
o captura facuta de accelerograma din bucuresti/z. marriot
Am vrut sa creeez un subiect separat unde sa pun mai tarziu si celalate chestii, nu numai captura de ecran, practic tot ce va arata accelerometrul de la mine, insa mi-a spus ca nu am access :-(
Prin urmare iata o captura
Acceleratia maxima a fost pe Y
ma uit la harta cu seismicitatea zonei cutremurului de azi din marea neagra...nu au fost prea multre cutremure acolo in ultimii 45 de ani...
oke, carol, da save as si selecteaza png, jpg a tiff ca e mai mic...ok,
voila toata captura.
Acum am mutat in sfarsit senzorul, s-a gasit cablul minune de 25 de m , insa vad mai mult zgomot :-( insa se vede mai bine ce si cum....
io nu vb de atenuare, ma uitam pe y e mai pregnant si pe x un pic...pare ca dai numa semnalele de varf, parca ai ceva filtru intre x,-x la semnal...aia nu e atenuare, e taiere,,,,sau era senzoru blocat de ceva?nu, exact asa a fost cutremurul, practic a existat o pauza.
Problema cea mai mare a fost ca senzorul se afla la et 2 al vilei, prin urmare exista o atenuare a amplitudinii din ce m-am uitat peste alte accelerograme.
Culmea este ca atunci cand am crezut ca scap de zgomot daca il cobor sub nivelul solului ... nu e asa, ori poate indica mai corect.
Maine am sa schimb cablul cu unul mai performant, practic ce gasesc la cel mai mare pret.
Urmatoarele 12 ore mda, ceva miroase a putred, dar..... ORicum schimbarea cablului nu va impune o pauza mai mare de 1 minut, sper sa nu pierd nimic. Sincer nici nu stiu ce sa fac: sa las asa cum e sau sa schimb cablul.
exact asa s-a si simtit, tocmai asta incercam sa spun, a fost o pauza.......pur si simplu.
S-a vazut destul de clar si in captura de ecran data. Daca vrei iti pun fisierul .sac de la ce directie vrei sa il vezi brut
am facut \"seismograme alternative\".... :harhar:am spus ca asta am incercat dar imi spune ca nu am access :-(