• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Firefox o ia razna?

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Dupa parerea mea ultimele versiuni de Firefox (acum am 3.5.2) au inceput sa aiba tot felul de probleme.

De ex:

1. mananca memorie la greu, mult mai mult decat versiunile anterioare
2. se blocheaza, lucru care nu se intampla la versiunile anterioare
3. functioneaza anormal, un exemplu: pe acelasi calculator, browsere diferite, Firefox era singurul care dadea DNS failed la incercarea de a incarca o adresa web.

Aveti si voi probleme de genul asta sau sunt eu mai ghinionist?

Eu m-am oprit la 3.0.9
Si si asta ma enerveaza, ca incearca mereu sa-mi bage pe gat update-urile.
Si mereu ii spun ca nu le vreau.

Mi-a placut Chrome dar nu are extensiile pe care le folosesc eu de obicei in Firefox: Download Helper si FlashBlock. Firefox e din pacate singurul care s-a dezvoltat atat de tare cu extensii de tot felul dar ma seaca faptul ca merge din ce in ce mai prost la fiecare versiune nou aparuta... :)

La fel am patit si eu! Ce am facut, simplu, am sters istoria: Unelte > Optiuni > Curata istoricul recent (Ctlr+Shift+Del), la perioada de curatat selectati: \"tot\". Dupa aceea merge foarte bine. Cel putin o data pe luna istoricul trebuie sters pt a nu mai avea probleme.

si eu am aceeasi problema si ma umple de nervi! merge rau fata de versiunea anterioara si pica des (oricum, mie imi picau si alea vechi)

Eu am vresiunea 3.0.13 si tot se blocheaza,.Am reinstalat windows-ul, am sters histrory, cookie\'s...si tot merge greu. Cand vreau sa intru contul meu de yahoo mi se blocheaza, si nu numai acolo..., Cu fiecare update care apare parca mai greu se misca,cel putin mie asa imi da impresia.... In loc sa mearga bine o ia in jos rau de tot :)

si eu am tot patit lucruri nu tocmai placute cu firefoxul si , dupa cum se spune, m-am cam lasat la mana mea.

spre placuta mea surprindere, Internet Explorer (7 si chiar 8), se misca destul de binisor insa Apple Safari le depaseste pe toate, cel putin la aceasta ora si cel putin pe sistemul pe care-l am acum.

precis nu firefox e problema, dar ziceti-mi cum sa fac sa vad pozele din mailul Yahoo daca apas pe My Photos. ca la mine nu apare nimic, spune ca nu a gasit, desi exista.

anda a spus:
precis nu firefox e problema, dar ziceti-mi cum sa fac sa vad pozele din mailul Yahoo daca apas pe My Photos. ca la mine nu apare nimic, spune ca nu a gasit, desi exista.

eu nu stiu care e treaba cu MyPhotos, la mine uite cum apare:

[attachment=8527:mail.jpg]

la mine arata asa, si la fel daca ii cer atasamentele. ciudat e ca pt o adresa mi le afiseaza, iar pt alta nu.

O parte din problemele relatate de voi fac parte din setarile de Site Preferences si se rezolva odata cu stergerea history si in special Site Preferences, cache and Cookies.
Oricum e cam exagerat ce patiti voi pe aici. Eu unul nu am patit ce pateste Alex de exemplu insa am intalnit pe la altii si s-a rezolvat cu stergerea celor 3 repere de la History.

multumesc razor, problema cu atasamentele s-a rezolvat dupa ce am facut cum ai zis tu... :32: :32:

Back
Sus