• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Fisiere atasate in mesajele de pe forum

Alex

Administrator
Scor reacție
95
Incepand de astazi am activat optiunea de atasare a fisierelor la mesajele care sunt publicate pe forum.

Pentru fisiere imagini sau zip, dimensiunea maxima este de 250 Kb / fisier. Limita este atat de mica (pentru unii utilizatori) deoarece in acest moment softul pe care il folosesc pentru forum salveaza fisierele atasate in baza de date. In functie de diferitele setari pe care le-am intalnit la diverse firme de hosting, este posibil ca baza de date a forumului, odata salvata sa nu mai poata fi refacuta din cauza unor setari proaste a serverelor de mysql, care nu permit pachete mai mari de o anumita limita. Am ales 250 Kb pentru ca nu cred ca voi intalni vreun server care sa aiba setata atat de jos limita de marime / instructiune.

In momentul in care va fi lansata urmatoarea versiune a softului pentru forum si voi avea optiunea de a salva fisierele atasate intr-un director in loc sa le salvez in baza de date, limita va fi ridicata la 2 Mb/fisier.

cum se ataseaza o imagine:
imaginea trebuie sa fie in format .jpg de max 250kb.
deschideti New Reply si jos aveti New Attachment si Browse, pe care apasati si alegeti imaginea de inserat.
apasati apoi Add Attachment si Post Replay

[attachment=7378:200911/post_543_1258352920_d1b0a2fcd3bf49dd9654b5e972cf1c67.attach]

e interzis??? :clapping: :clapping: :cool:
crezi ca daca ma feream, nu stiam sa fac un crop? :clapping:

e interzis??? :clapping: :clapping: :cool:
crezi ca daca ma feream, nu stiam sa fac un crop? :clapping:

eh acu` te-am prins , gata. :32: vezi ca poate te vede adminu` istratilor si te cauta pana iti da ban pe cont, pe ip, pe provider, pe judet si asa mai departe.

sa ma caute. nu e nici o problema. doar sa ma gaseasca. sa ma caute si aia de pe premonitii. :clapping:

A avut loc o mica modificare in ceea ce priveste dimensiunea fisierelor atasate la mesajele de pe forum: dimensiunea maxima a oricarui fisier atasat este de 5 Mb.

Back
Sus