• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pai daca topicul a fost scos de la naftalina... =))

Dar pot sa imi exprim parerea referitor la \\"iesirea la rampa\\". Intrebarea ramane: cui folosesc astfel de demonstratii?
Hai sa mai stergem praful...
Pai, Alex, reclama este sufletul comertului... cum crezi ca atrag clienti oamenii astia? Ca reclama din gura in gura si-o fi epuizat resursele din 90 pana acum...
Pe mine ma surprinde totusi, cum, in secolul 21, cand ne bucuram de beneficiile mijloacelor de informare si de noutatile stiintifice suntem in stare inca sa credem in diverse baliverne. Sau, poate nu credem in baliverne, ci in oamenii care le spun...

cui serveste? postului de televiziune, desigur, indiferent daca e adevar sau contrafacere!
dupa cate stiu, varsta ideala pentru antrenarea corpului uman in vederea folosirii fortelor mentale este de 8 ani.
cred in ceea ce denumim ca fiind \"paranormal\". dar, pun si eu o intrebare, de care parte a geamului ne aflam de fapt? noi vedem ca suntem in interior. dar daca ne inselam si suntem in exterior? si daca in interior nu poate patrunde decat spiritul, nu si trupul, iar asta se intampla doar dupa eliberarea acestuia din inchisoarea invelisului material? poate suntem o impletire de fluide energetice, cine stie?!?... daca ar fi asa, ar fi simpla explicatia, sunt anumite unde energetice ce sunt eliberate in astfel de experimente si de aici rezulta faptul ca suntem mai puternici decat stim insa, ceea ce nu stim e cum sa uzam de aceste forte si nu stiu daca nu e chiar bine ca nu stim! poate , aici, e doar un stagiu de carantina sau o etapa de \"incarcare\".
as vrea sa stiu daca vi s-a intamplat vreodata sa priviti cateva secunde brusc si intens pe cineva iar acela sa se impiedice pe drum drept si fara vreo pricina anume. mie mi se intampla asta! nu sa ma impiedic, evident!

MAi fratilor... ma vazurati mai mic si cu ciunga in cap...vorbiti si voi sa inteleg si eu...sar\'manaaaaaaa

Back
Sus