• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

INFP, institutiile de stat si mentalitatea comunista

Lumina la tamburul de la statia MLR nu se opreste are o luminita pe camera , iar lumina din comandament se stinge ca sunt multe becuri si consuma mult noaptea.

Hai sa facem, pe moment, abstractie de persoana X sau Y (desi declaratii de genul \"toate cladirile facute inainte de 1990 nu sunt bune\") sunt cel putin discutabile.
Intrebare (pentru Daniel): de ce site-ul vostru, in speta pagina principala, nu este si in limba romana ? Fara rautate, dar voi intre voi vorbiti in engleza ? O fi engleza limba de circulatie universala, dar m-as astepta sa existe si varianta in lb. romana, asa ar fi corect fata de publicul din Romania. Astept raspuns... Poate afla Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii...:worthy: :ack: :ack: CNCDul va mananca...:ack:

Site-ul nostru (ma refer la institutul la care lucrez) are varianta in romana si in engleza, cu acelasi continut, facut in ambele limbi.

Lumina la tamburul de la statia MLR nu se opreste are o luminita pe camera , iar lumina din comandament se stinge ca sunt multe becuri si consuma mult noaptea.

La acel tambur nu ne uitam doar noi si nu era un capat de lume sa puna o lampa!!! Se numeste inteligenta si inventivitate! Nu ma astept la duduile in papuci de plaja sa aiba idei inovatoare dar se pare ca si barbatii sunt pe dinafara...

Eu am fost la Italieni si nu iti da forma tiff de seismograma ca sa o prelucrezi .
Vorbesti iar in necunostiinta de cauza sau doar superficial.
O seimograma scanat fara timpul marcat pe ea este egala c zero.

Iti da acces si la format tiff cu timpul scanat pe ele. Mai cauta. Le-au pus pe net.

Am fost in Italia si nu mi-a dat aces la toate seismogramele din lume ale cutremurelor noastre

Poate nu ai stiut sa vorbesti cu ei, ceea ce nu ma mira. Pe net nu ai acces la toate fiindca dupa cum ai vazut nu au fost toate scanate, sunt inca in lucru. INFP nu a facut nici 0,00000000001% din ce au facut italienii.

Eu stiu ce vorbesc cand vorbesc!
Marmureanu sa stii ca e Manager Bun!

=)) Da, e bun pentru Romania, ca la noi merge si-asa. Daca ar fi in strainatate ori si-ar revizui modul de actiune ori ar zbura in momentul 2. In Romania insa... leafa merge, timpul trece... noi... cu drag \"muncim\"...

Ceea ce era de demonstrat. Bugetul INFP sta in curentul consumat de un bec noaptea. Ce mult imi plac mie Managerii Buni care Nu Sunt Buni De Nimic!

Eu stiu ce vorbesc cand vorbesc!
Marmureanu sa stii ca e Manager Bun!
Pauly, acum, nu ca sunt eu destept si cu capul mare, dar cati manageri ai \"rulat\" pana acum, sa constientizezi ca e manager bun?
Oricum, nu neg ca e un manager bun (daca va da salariile la timp si va mai da si cate o crestere, e beton =)) ), dar la capitolul relatii cu publicul (in speta eu) sta mai mult decat execrabil. Parerea mea.
Nu de alta, dar nu cred ca il doare gura sa ne spuna si noua ce mai invartiti voi pe acolo, pe la regia aia autonoma cu nume de institut...
Apropo, ca o curiozitate, pe voi va tine la curent?

azi am trimis un mail la infp, deoarece dupa mai bine de un an dupa ce trimisesem doua mailuri la EMSC, nu primisem raspuns. la doua ore si jumatate dupa ce il trimisesem am primit si raspunsul cu explicatii, din partea dlui. Ionescu.

intrebarea era : uneori, in dreptul adincimii unui cutremur , apare litera ”f”. imi puteti spune ce inseamna?
va multumesc!

raspunsul: Buna seara,
Cateodata adancimea nu poate fi stabilita corect din cauza ca reteaua seismica romaneasca nu poate acoperi zona seismica unde s-a facut localizarea si operatorul impune adancimea in functie de alte seisme care au fost in zona.
Cu stima,
Ionescu

s-a schimbat ceva si acolo.

Back
Sus