Chestia cu limba engleza e chea mai mare injurie care putea fi adusa romanilor de catre INFP.
INFP este un institut de stat. E in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii. Adica primeste bani de la buget. Adica cei de acolo isi iau salariul din banii pe care eu, tu si ceilalti romani ii platesc la impozite. Cu toate acestea ei considera ca nu este cazul sa se adreseze romanilor, ci doar persoanelor vorbitoare de limba engleza (a se citi isi baga picioarele in ei de romani).
Pe de o parte o astfel de situatie este normala (evident, din punctul lor de vedere): ei nu se adreseaza bizonilor platitori de impozite, ci elitelor cunoscatoare de limba engleza. De ce sa inteleaga ceva maica-mea care nu stie engleza si intra pe site-ul lor? Informatia (incluzand aici si rezultatul cercetarilor pe care ei nu le fac publice ci le prezinta doar in cercuri restranse) inseamna putere, iar ei stiu sa se foloseasca de acest lucru.
Dupa cum am mai spus in mai multe ocazii, INFP este o gaura neagra. Acolo se duc bani de la buget fara a exista nici un output. Noi, romanii, i-am angajat sa faca cercetari si cu toate acestea rezultatul este zero, fiindca rezultatele cercetarilor lor sunt tinute la secret. E ca si cand tu ai avea un angajat caruia ii platesti un salariu dar care nu-ti ofera nici un rezultat.
Si daca urmariti cu atentie site-ul lor, observati ca noi ii platim si pentru a face predictii. Au avut si rezultate in domeniul acesta. Dar, bineinteles, toate sunt tinute la secret iar Marmureanu spune de fiecare data ca nu dom\'le, n-ai cum sa faci predictii si nici nu se ocupa cu asa ceva.
Bataia de joc si nesimtirea la adresa romanilor care ii platesc este majora si se desfasoara la un nivel extraordinar de mare. La nici un institut nu am mai vazut o astfel de desconsideratie la adresa populatiei.