• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intamplari

Dodo

New member
Înscris
14 Ian 2005
Mesaje
3.275
Scor reacție
0
Imi povestea de curand o familie despre noaptea de 4.03.\'77.
Erau 2 si lucrau undeva in centru.La intoarcere au fugit dupa un autobuz al carui sofer i-a sfidat inchizand-le usile in nas.Era tarziu si erau obositi asa ca va imaginati ce era la gura celor 2 la adresa soferului.
A sosit si autobuzul lor..dar intre timp a inceput zguduiala..iar calatorii au inceput sa vocifereze ca soferul e beat.In drum au dat peste autobuzul anterior peste care cazuse un bloc.

Alt caz.Un tanar isi astepta iubita la un colt de strada pentru a merge la plimbare.In timp ce el astepta a inceput cutremurul.Imediat ce totul s-a linistit a fugit la blocul fetei...care se transformase intr-un morman de moloz.Baiatul a ramas socat si nu si-a mai revenit niciodata.Se pare ca parintii nu au lasat-o la intalnire.

4.03.\'77 seara.Un tip iese sa isi cumpere tigari de la tutungeria din colt.In usa blocului se intalneste cu Doina Badea care revenea acasa dupa o scurta plimbare de seara alaturi de copii.Incepe cutremurul.Tipul scapa datorita viciului iar cantareata nu.
*Se vorbea mult despre ea caci la un turneu pe care l-a avut in SUA romanii de acolo au dus-o la o ghicitoare.Femeia i-a spus ca va muri facuta bucati.De teama a refuzat sa revina in tara cu avionul.\"

Exista o soarta..un destin..un drum...

In \'77 aveam 2 prietene.Ambele erau acasa cu tatal lor.Din cauza zguduielii a cazut biblioteca care a blocat o usa si in acelasi timp una din fete.Au avut noroc ca nu au fost lovite de rafturi sau bibelouri..etc..
Mama lor era la un priveghi.Toti s-au speriat groaznic cand decedatul a inceput sa \"tzopaie\" cu tot cu cosciug.Au iesit repede in curte pana s-a linistit totul.

O doamna oarba locuia la parter.Tricota pe pipaite.A inceput cutremurul si apa din bazinul de la baie a cazut zgomotos.Incercand sa iasa din casa s-a infasurat in firele de lana si a picat in hol.Cand vecinii au venit sa o scoata ea le-a spus ca i-a cazut baia.Totul s-a terminat cu bine caci blocul nu fusese avariat deloc.
 
Back
Sus