Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Da, neobisnuit de lung ca durata. Au fost doua varfuri de intensitate, la circa 3-4 secunde distanta de timp, fenomen mai uzual pentru cutremure ceva mai mari ca magnitudine (cele de peste 5,5). Vrancea, mereu neobosita.
Chiajna, casa, p+1&M, canapea parter - nu s-a simtit nimic. Nici o lustra, nici un obiect sau/si caine, pisica, doar pasarile cu vreo 10 min inainte cand am fost cu cainii pe camp, ignorate de mine bineinteles, am presupus ca au iesit la vanatoare.
Crangasi bloc, et 7 - mama s-a "dat" cu patul ceva timp. 2 pisici, 1 caine, 2 pasari - nici o reactie, inainte, in timpul sau dupa.
La Galati, etaj 4, s-a simtit destul de tare.
Cateva carti si bibelouri cazute precum si o tigaie de pe aragaz, monitorul de la calculator s-a miscat vre-o 5cm, de la marginea biroului a ajus in mijloc.
Daca miscarea ar fi fost pe directia E-W as fi avut mult mai multe lucruri cazute pe jos.
Titan, Parc IOR, et 8, parea ca nu se mai termina ! Intai ne-a zgaltait sus, jos dupa care ne-a balansat pe directia E-V de nu se mai termina. Inca 5 minute dupa s-au balansat lucrurile prin casa. La un moment dat a parut ca se opreste dupa care a inceput iar. Si cainii mei aveau ochii cat cepele iar papagalii se loveau de colivii!
Joita, Bacu, 15 km departare de Bucuresti pe directia Pitesti nu s-a simtit nimic in casa parter + M. Am primt mesajul pe twitter si am privit lustra vreo 2 minute dar nu s-a clintit.