• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Lucrari la site-uri si forum

Alex

Administrator
Scor reacție
95
In acest week-end au loc lucrari de reorganizare a forumului. A fost extinsa sectiunea de discutii diverse si va urma reorganizarea celorlalte subiecte.

Astept propuneri pentru structura forumului pe partea de cutremure si dezastre. Sorine, tu ai avut la moment dat o idee, cum o punem in practica?

Neata Alex :ack: De vreo 20 de minute m-am sculat si eu...:unsure: :unsure: :D Sunt inca sub o usoara influenta a lu\' tata Ene...:ack: Dar ziceam asa, in ceea ce priveste forumul:
-o sectiune specializata, pur informativa, in care sa avem informatii la zi despre evenimente (din Romania, din alte regiuni geografice), precum si topicurile specializate, in care se abordeaza subiecte specifice, fara cine stie ce abateri (decat in masura in care acestea contribuie la explicarea anumitor lucruri prezentate la topicurile respective). Aici sa se includa si o sectiune cu linkuri utile (deja construita, de fapt), in care nu se va face nici un comentariu, doar se vor posta linkuri la site-uri care contin informatii utile din domeniu;
-o sectiune de discutii libere, in care sa se comenteze pe marginea evenimentelor. Discutiile fiind libere, se pot face si ceva divagatii mai ample, oarecum. Aici ar putea intra si ce ziceai tu, zona de \"cafenea virtuala\", care ar include Chat-online(x)...:hypocrite: :ack: :ack:. Am vazut ca si pe la alte forumuri au asa ceva, zona de discutii libere.

Ok, acum am vazut, inca nu ma desprinsesem de sub influenta lu\' mos Ene pe la gene...:hypocrite: :unsure: :unsure: Cred ca e buna noua organizare, e zona specializata, de informare, si zona de discutii libere. La zona specializata se pun date, informatii pure despre evenimente, topicuri specializate, iar eventualele divagatii sa se faca doar pentru a explica unele dintre lucrurile prezentate. Zona libera e zona de \"cafenea\", comentarii mai extinse, etc.

Teoretic am terminat reorganizarea. Va rog sa va uitati si sa imi ziceti care cum va place sau nu, sau cum ar trebui organizat mai bine.

OldDG, esti binevenit cu topicurile personale pe acets forum :hypocrite:

Alex, eu as zice sa pui totusi Comentariile despre cutremurele importante din lume in aceeasi zona cu cea in care se afla Comentariile despre seismele zilnice din Romania. Uite, de exemplu poate sa fie un cutremur mare in Turcia sau in Iran, si sa comentam in ce masura ne afecteaza sau nu...:hypocrite: :unsure: Nu l-as pune la Cafenea, ci acolo unde este si cealalta rubrica de comentarii (pentru seismele din Romania).

Harnicut, harnicut...
Imi place noua organizare :hypocrite:

Bogdan

Plus ca la Cafenea ar fi bine sa predomine topicuri mai putin legate de informatiile curente despre evenimente. Comentariile despre cutremurele din Romania, respectiv din alte regiuni geografice, sa ramana la sectiunea de discutii consacrata exclusiv dezastrelor...

mutat topicul unde trebuie :hypocrite:

Ok, mersi :hypocrite: :unsure: Cafeneaua e mai lejera, asa...:unsure:

OldDG, esti binevenit cu topicurile personale pe acets forum :hypocrite:
Alex, multumesc, insa trebuie gandit bine, acest Forum este pur laic si stiintific, postarile mele sunt mai mult despre credinta, poti sa mai deschizi un subforum la Cafenea: \'\'Credinta si Spiritualitate\'\'?
PS. Mai tii vechiul Forum deschis?

Alex, daca-l inchizi pe ala vechi, macar sa-l arhivezi undeva sa-l mai putem vedea la nevoie.

Alex, multumesc, insa trebuie gandit bine, acest Forum este pur laic si stiintific, postarile mele sunt mai mult despre credinta, poti sa mai deschizi un subforum la Cafenea: \'\'Credinta si Spiritualitate\'\'?
PS. Mai tii vechiul Forum deschis?

Inca nu am ajuns la o decizie referitor la daca sa fac sau nu un subforum pe tema Credinta si Spiritualitate. Pana atunci insa si indiferent de concluzia la care ajung, eu cred ca subiectele tale sunt binevenite in sectiunea Diverse - Zilnice. Daca o sa fac subforum nou o sa le mut acolo.

Alex, daca-l inchizi pe ala vechi, macar sa-l arhivezi undeva sa-l mai putem vedea la nevoie.

Nici in ceea ce priveste celalalt forum nu am ajuns inca la o decizie. Eu l-as tine deschis insa nu am destul timp sa ma ocup de el si se cam asterne praful acolo. Decat sa merg in paralel cu cutremur.net si gfxworld.info si sa fiu mediocru, prefer sa imi concentrez atentia intr-un singur punct.

Ar mai fi o varianta, si anume la urmatoarea versiune de forum sa fac \"merge\" la vechiul forum gfxworld si la noul forum gfxworld, sa fie ambele intr-unul. Poate dupa asta sa ma gandesc pe ce tema sa dezvolt site-ul ala insa momentan nu am timp. Oricum, daca il inchid va ramane o versiune de arhiva care va putea fi accesata.

Si probabil ca tema asta va este destul de cunoscuta :hypocrite:

Da, tema parca o cunosc de undeva :hypocrite:
Alex, eu stiam ca noaptea se doarme, nu se lucra la forumuri :unsure:

Bogdan

Da... asa sunt eu... atipic :D:hypocrite::unsure::unsure:

:hypocrite: foarte bine, nu cazi in sabloane :unsure:
Acum, o rugaminte...
Se poate schimba culoarea butoanelor? Nuantele sunt foarte putin diferite la categoriile cu posturi noi fata de cele fara posturi noi.

Multumesc,
Bogdan

Ok, am pus pe to do list. Eventual in seara asta...

O fi avut un huhurez in familie, ce sa-i faci, si de-aia se culca atunci cand se trezesc gainile.

Aia este cea mai buna ora de somn!!!!!!

Back
Sus