• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Lucrari la site-uri si forum

am schimbat culoarea butonului in rosu. e ok acu?:D:hypocrite: (sper sa fi inteles eu bine la ce buton te refereai)

:unsure: foarte bine, nu cazi in sabloane :unsure:
Acum, o rugaminte...
Se poate schimba culoarea butoanelor? Nuantele sunt foarte putin diferite la categoriile cu posturi noi fata de cele fara posturi noi.

Multumesc,
Bogdan

O fi avut un huhurez in familie, ce sa-i faci, si de-aia se culca atunci cand se trezesc gainile.

Uite in 5 minute ma duc la somn... wow, e 4:29!!!

Deci am avut dreptate :hypocrite:. La tine la munca o fi cu program flexibil? Sau tai din orele de somn?

Tai din orele de somn :hypocrite: Daca ar fi dupa mine, cred ca as dormi zilnic cate 16 ore. :unsure:

Acum vad si eu rosu\' cand apare o replica...e mult mai fain :hypocrite:

Bogdan

Aha! Deci am nimerit-o! :hypocrite: :unsure:

Alex si conduci in zilele in care tai din orele de somn? Nu de alta, dar taman de sarbatori am ingropat un fost coleg care traia cu impresia ca taiatul orelor de somn se impaca bine cu condusul pana l-a convins TIR-ul sub care a intrat de contrariu.

In ceea ce priveste condusul, am un nivel foarte ridicat de instinct de conservare. Au fost cazuri cand nu am condus fiindca nu aveam chef sau nu ma simteam bine. So, don\'t worry din punctul asta de vedere in ceea ce ma priveste :hypocrite: Prefer the safe side :unsure:

Atunci e foarte bine, respectele mele pentru un om cu capul pe umeri :hypocrite: :unsure: :unsure: :D

Am prins o emisiune la TV5 acum cativa ani ... facusera o statistica a accidentelor auto in Canada cand se trece la ora de vara, la ora de iarna si in celelalte zile. Au constatat ca nuamrul accidentelor e mai mare cand se trece la ora de vara ca se doarme mai putin cu o ora si mai mic cand se trece la ora de iarna ca se doarme mai mult cu o ora. Asa s-a tras concluzia ca lumea doarme in general prea putin ca daca ar dormi suficient, trecerea la ora de iarna nu ar trebui sa duca la scaderea numarului de accidente.
P.S. Eu am adormit la volan... mai aveam jumatate de metru si ...:hypocrite:...
P.S. Mi-e somn :unsure:

Vazut, placut, ma mai duc pe acolo :hypocrite:

Bogdan

Da,e grozav :unsure: :unsure: Intru zilnic si aici...:hypocrite:

Alex,
Se poate face ca shoutbox-ul sa fie vazut doar de membrii inregistrati?
Ca noi mai povestim una-alta pe acolo, si parca as vrea sa stiu cine se uita pe acolo...

Bogdan

Back
Sus