BR, cam 100 - 120 km de Vrancea, pe direct, bloc monolit, ţapăn tare, et. 3. Căştile pe urechi, conectat la un shooter online, împuşcături, chestii-socoteli; în vacarmul respectiv, am simţit uşor, aproape imperceptibil, mişcarea verticală, apoi a început (relativ imediat) mişcarea orizontală, simţită ca o tremurare gelatinoasă E-W, nu de foarte mare amplitudine, dar trebuie să recunosc că percepţia subiectivă depinde foarte mult de starea în care te prinde inculpatul. Au fost cutremure mai mici, pe care le-am simţit \"mai acut\", să zic aşa, cu implicaţii emoţionale mai mari. De la o vreme (după zgâlţul din 1986), după ce m-am mai documentat şi informat, având între timp şi privilegiul să lucrez în domeniul construcţiilor (deşi nu-s de specialitate), am realizat că locuinţele bine construite nu se sfarmă nici la 7.2-7.4 Richter (vechi). Instinctul de conservare a fost educat, între timp, şi acum pot spune că îl temperez destul de uşor în astfel de cazuri. Poate şi de asta ultimul cutremuraş nu m-a impresionat în mod deosebit.
Oricum, Doamne-ajută! :sad:
para2mary, cu hipertensiunea nu e de glumă, prezintă-te la medic cât mai repede posibil.
Oricum, Doamne-ajută! :sad:
para2mary, cu hipertensiunea nu e de glumă, prezintă-te la medic cât mai repede posibil.