GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
Aseara pe la 11 si ceva...a clacat brusc al meu laptop. Inca mai incarca sistemul, dar...nu se mai vad programele instalate (la Programs imi apare dezactivat) , iar la System Check imi apar urmatoarele mesaje sinistre de Error report:
1. Hard drive rotational speed decreaased by 20% Critical
2. Drive CV initializing error Warning
3. Disk drive C:\ is unreadable Critical
4. System files are damaged. System is unstable Warning
5. GPU RAM temperature is critically high. Urgent RAM memory optimization... Warning
6. The problem may cause errors while loading your operating system Warning
7. RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Critical
De asemenea, imi mai apare un text box in care scrie ca
Files indexation process failed.
Ce poate sa fie ? :32: :32: :32: :40: :clapping:
Cadere hardware sau un virus (mai ales ca, la un moment dat, tot aseara, Mc Affee mi-a semnalat ceva cu un virus, C:/Documents and Settings\All Users\Application Data\7PRKluQl3VlqbP
Detected As: FakeAlertgrb
Stete: Deleted
mesaj de VirusScanAlert emis de On-Access Scan Messages
Sigur ca daca sursa problemelor ar fi exclusiv software, va trebui sa recurg, probabil, la clasicul Format C: si alte minuni. As vrea insa sa imi recuperea datele de pe partitiile D si E.
Ce e de facut daca e totusi problema hardware ??? Defectiunea a fost precedata, cu cateva secunde inainte, de un blocaj, nu mai raspundea la comenzi, si imi apareau ferestre de eroare in cascada, nu se mai oprea.
Imi mai apare:
Failed to save all the components for the file :\\System32\\00004200. The file is corrupted or unreadable This error may be caused by a PC hardware problem
:38: Obiectul este un
ASUS PRO59L-AP010L T1500 160 GB, 2GB RAM
procesor Celeron Dual Core, 1,86 GHz
Il am din august 2009, si pana acum a fost robust, nu am avut probleme majore la el.
Help me, please...ce e de facut ? Harware sau software ?? Sau si una, si alta. Daca ar fi numai virus, hai, as da inevitabilul format C: si gata, in ultima instanta. Dar daca e cadere harware ??? Am impresia ca e mai nasol atunci. :38:
1. Hard drive rotational speed decreaased by 20% Critical
2. Drive CV initializing error Warning
3. Disk drive C:\ is unreadable Critical
4. System files are damaged. System is unstable Warning
5. GPU RAM temperature is critically high. Urgent RAM memory optimization... Warning
6. The problem may cause errors while loading your operating system Warning
7. RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Critical
De asemenea, imi mai apare un text box in care scrie ca
Files indexation process failed.
Ce poate sa fie ? :32: :32: :32: :40: :clapping:
Cadere hardware sau un virus (mai ales ca, la un moment dat, tot aseara, Mc Affee mi-a semnalat ceva cu un virus, C:/Documents and Settings\All Users\Application Data\7PRKluQl3VlqbP
Detected As: FakeAlertgrb
Stete: Deleted
mesaj de VirusScanAlert emis de On-Access Scan Messages
Sigur ca daca sursa problemelor ar fi exclusiv software, va trebui sa recurg, probabil, la clasicul Format C: si alte minuni. As vrea insa sa imi recuperea datele de pe partitiile D si E.
Ce e de facut daca e totusi problema hardware ??? Defectiunea a fost precedata, cu cateva secunde inainte, de un blocaj, nu mai raspundea la comenzi, si imi apareau ferestre de eroare in cascada, nu se mai oprea.
Imi mai apare:
Failed to save all the components for the file :\\System32\\00004200. The file is corrupted or unreadable This error may be caused by a PC hardware problem
:38: Obiectul este un
ASUS PRO59L-AP010L T1500 160 GB, 2GB RAM
procesor Celeron Dual Core, 1,86 GHz
Il am din august 2009, si pana acum a fost robust, nu am avut probleme majore la el.
Help me, please...ce e de facut ? Harware sau software ?? Sau si una, si alta. Daca ar fi numai virus, hai, as da inevitabilul format C: si gata, in ultima instanta. Dar daca e cadere harware ??? Am impresia ca e mai nasol atunci. :38: