• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

santuri in pereti de beton armat

baspri link a spus:
Buna ziua,
Am rugamintea catre cei care se pricep sa-si spuna parerea referitor la urmatorul topic: Santuri perete beton
Multumesc mult.

Lucrarea pentru introducerea unei noi instalatii a fost facuta sigur dupa 2005 pentru ca inainte nu exista la noi "copex" - doar teava de plastic sau teava din otel pentru instalatii electrice.Dupa poze sapaturile nu au fost facute mai adinc decit trebuie, chiar daca uneori copexul a fost introdus sub elementul de armare superficial.(puteti multumi vechiului proprietar pentru ca a executat lucrarea si a schimbat instalatia veche)
In privinta rezistentei placii puteti sta linistit pentru ca acele elemente metalice sint doar de suprafata.Placa are doua armaturi de suprafata si in mijloc este armata cu fier striat de un diametru de cel putin 16mm.
Acesta permitea la vremea aceea ca placile sa fie sudate intre ele in procesul de montaj.

va multumesc mult pentru raspuns.
continuand cu renovarea, am ajuns la schimbarea usilor. cand am scos una din usile vechi, am descoperit ca golul de usa fusese largit pe verticala cu aproximativ 2-3 cm. acei cm au fost sparti in betonul armat, pana s-a ajuns la armatura.
intrebarea ramane aceeasi.. cat de mult afecteaza structura?
[attachment=21192:21042011086.jpg]
[attachment=21193:21042011087.jpg]
[attachment=21194:21042011088.jpg]

am si eu o intrebare din pura curiozitate , ce alimentezi din 32 de sigurante
ca banuiesc ca nu este vila

bygy007 link a spus:
am si eu o intrebare din pura curiozitate , ce alimentezi din 32 de sigurante
ca banuiesc ca nu este vila

am sa-ti satisfac curiozitatea: al doilea panou este de fapt o "cutie tehnica". adaposteste un router wireless, un switch, si splitter-ul pt tv.

Multumesc :uameni: mi s-a parut ciudat , atitea sigurante la un apartament cu 2-3 camere, ca eu am la mine 8 sigurante (4 circuite)

In legatura cu golul de usa, ma poate ajuta cineva cu o parere? Multumesc.

eu zic ca nu-i o problema, vad ca armatura e intacta

Back
Sus