• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Surse de informatii despre seismele zilnice din Romania

GeoX1

Administrator
Scor reacție
6
In momentul de fata, nu mai e disponibila pagina cu ultimele seisme de pe infp.ro. Din nou e inaccesibila. De asemenea, nu mai e disponibil nici site-ul IRSA !!!!! :clapping: :ack: :ack: Astia s-au vorbit, sau ce ??? :crybaby: :ack: :38:

Este foarte interesant faptul ca in acelasi timp nu mai avem acces la nici o sursa romaneasca de date pentru cutremurele din Romania. Nu cred, totusi, in legaturi oculte, dar incerc sa imi explic aceasta coincidenta. :crybaby: :clapping: :ack:

De la pagina cu evenimente recente de pe infp.ro primesc urmatorul raspuns:

Oops! An Error Occurred
The server returned a \"500 Internal Server Error\".Something is broken
Please e-mail us at and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
What\'s next [/b]

De pe pagina IRSA primesc urmatorul raspuns:

[b]Kaspersky
Anti-Virus 2009
Access denied
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL:

http://www.fotonsas.ro/

The following error was encountered:

The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan.JS.Agent.ahr

Please contact your service provider if you consider it incorrect.
Generated:
Mon Jul 20 18:00:05 2009
Kaspersky Anti-Virus 2009[/b]
Asadar, ambele surse romanesti de date privind activitatea seismica din Romania nu mai au date disponibile. :crybaby:

la mine la IRSA apare ceva mai fain :crybaby:

cred ca cineva da atac la servere :crybaby::D:D

La mine IRSA imi da troian, dar de la INFP vine, cica, o \"simfonie\" :47: :ack: :38:
:38: :47: :ack: :ack: :crybaby: :clapping:

am vazut si eu simfonia :crybaby:=)):clapping:

e misto symfony asta dar e recomandat acces direct pe serverul in cauza. de asta imi place mai mult Plesk-ul, macar ala e o suita intreaga.

ce tot zici tu acolo??? :crybaby:

la IRSA pe site scrie asa: Acest contract este suspendat! Pentru mai multe detalii contactati Departamentul Contracte ROMTELECOM!

IRSA=\"Acest contract este suspendat! Pentru mai multe detalii contactati Departamentul Contracte ROMTELECOM\" :38::47::ack:
INFP=\" Oops! An Error Occurred
The server returned a \"500 Internal Server Error\".
Something is broken
Please e-mail us at and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.\" :47::38::47:
Ori s-a jucat cineva cu nervii lor (INFP+IRSA) si le-a virusat serverele, ori e sabotaj in toata regula!!:clapping::ack:
Poate ca apare un nou institut privat in domeniu????
Sau a vibrat nenea Istrate asa de tare incat le-a stricat jucariile??:crybaby::ack:

Sursele romanesti despre cutremure din tara noastra continua sa fie indisponibile, din pacate. Sigur, sa zicem ca site-ul IRSA a fostm supus unui atac foarte puternic, iar site-ul INFP este in lucru (pagina referitoare la evenimentele seismice recente). Totusi, o logica elementara spune ca atunci cand faci o modificare/imbunatatire la un site, nu scoti forma veche, pui forma noua online numai dupa ce aceasta a fost definitivata, dar lasi forma veche disponibila si actualizata (ma refer la pagina cu date seismice, buletine). Nu stiu ce sa mai cred... :crybaby: :clapping: :ack:

Back
Sus