• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Teoria Seismica Whatever

bogdanch

New member
Scor reacție
0
Va rog sa va uitati peste poza atasata, in care "teoria seismica whatever" face o conexiune intre cateva seisme din japonia.
Astept in special raspunsuri de la GeoX si Real32.

P.S. Teoria nu are legatura cu VRANCEA, ci se rezuma doar pentru Japonia si Filipine!

Pai Japonia si Filipinele sunt in Pacific, e placa Filipinelor, placa Pacifica, subductie spre Euro-Asiatica. In rest, nimic mai mult. Vrancea nu are treaba nici cu Japonia, nici cu Filipinele. Asa ca degeaba canta gunther tomas pe mobotix cum ca seismele din honshu anunta cutremur in Vrancea, e o bazaconie :55: :55: Aceeasi bazaconie e si faptul invocat de altii cum ca seismele din Filipine descarca Vrancea, astfel incat vreme de 100 de ani de acum inainte nu va mai fi nici un cutremur in Vrancea. E o alegatie foarte periculoasa, dupa parerea mea, cel putin la fel de periculoasa ca asa-zisul triunghi al vietii al acelui impostor american...

Ca veni vorba, aceeasi persoana ce sustinea relatia Filipine- Vrancea nu propovaduia si balaria aia cu triunghiul vietii?

nu am zis ca suntem afectati de placa lor, eu incercam sa scot in evidenta cum au fost influentate miscarile seismice pe placa lor... NU ARE LEGATURA CU VRANCEA, ca sa nu se inteleaga gresit!

Intr-adevar, aceeasi persoana care spunea ca din cauza seismelor din Filipine nu se incarca Vrancea (nota bene, Filipine 7,8 in 1976 !), a facut un fel de reclama la prostia aia cu asa-zisul triunghi al vietii. In ce ma priveste, ma lasa rece, oricum la cutremur nu ma voi aseza in pozitie fetala langa biblioteca sau dulap, s-o creada mutu ca voi urma asa-zisele reguli din asa-zisul triunghi, o prostie mare cat roata carului.

mey da teoria asta whatever se poate enuntza? ca asha desene numa pe un caz nu arata a teorie ie only ocservatzie.

bogdanch a spus:
Va rog sa va uitati peste poza atasata, in care \"teoria seismica whatever\" face o conexiune intre cateva seisme din japonia.
Astept in special raspunsuri de la GeoX si Real32.

P.S. Teoria nu are legatura cu VRANCEA, ci se rezuma doar pentru Japonia si Filipine!
bogdan, nu prea inteleg ce vrei sa spui. ce teorie? vrei sa ne explici pe larg?

Back
Sus