E foarte corect ce spui, TeoX. E clar ca UE nu e deloc usa de biserica, sunt destule lucruri care nu imi plac, dar nici DIAVOLUL nu e, cum sustine Dodo :harhar: Si, repet, in ce ma priveste, pe mine ma deranjeaza mai tare mentalitatile de la noi decat chestiile discutabile ale UE. Revenind la dna pe care am mentionat-o. Inainte de 89 tipa nu se jena sa ne intrebe ce mai fac prietenii nostri din America (plecati in 64)...asta numai asa, ca sa ne faca in necaz, sotul ei stia bine, ca era ditamai informatorul la securitate. Tot timpul stia cand il chema pe tatal meu securistul institutului sa il intrebe de prietenii nostri din America !!!!! Iar acum ne piseaza asa, indecent, cu ce face Cristina in Belgia, cand vine, ce fac copiii, ce leafa are acolo etc,etc.E treaba noastra si n-o priveste pe nevasta unui turnator infect la securitate ce face Cristina in Belgia ! Asa ma enerveaza specimene din astea !!!!! :36::ack::10::22::51::35::10: In 1990, inainte d ealegerile din mai, a intalnit-o odata tata pe scara, era cu ditamai poza lui Iliescu, si pupa poza si zicea in gura mare, cu lacrimi in ochi, ce frumos e Iliescu !!! :ack::biggrin: