Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stai linistit ca stiam site-ul de un an de zile )Ma bucur ca am fost de folos. Daca mai gasesc chestii practice care pot fi de interes o sa postez linkurile.
vad ca ma cam ignorati ) Am mai pus linkul o data si vad ca nu va sinchisiti sa mergeti aici: http://www.n3kl.org/sun/noaa.htmlIntrebare: campul electrostatic sau geomagnetic sau altul nu se schimba inainte de un seism?
Eu am creat deja si in prezent monitorizez 24h/24 )Dodo va asteapta sa creati seismografe
Asta stiam. Dar nu stiu sa interpretez.
Nu au ABSOLUT nici o legatura cu vremea. Si sper ca stii de \"aleea tornadelor\" ) In America sunt tornade de sute de ani (cel putin), nu este nimic deosebit.:whistling:Lasa, ca am profesori buni care sa imi explice cu rabdare:hypocrite:
Eu stiam ca aceste furtuni magnetice, sau cum le numesti tu au influenta asupra vremii nu asupra seismelor.
Ai vazut ce tornade au fost in SUA? Au dat la stiri cateva imagini.
Am auzit la TV ca Dunarea innebunit si in alti ani, chiar inainte de 1900. Evenimentul e pe buna dreptate dramatic, dar departe de a fi unul iesit din comun. Pe mine ma ingrijoreaza mult mai mult ca practic nu am avut iarna. De cele mai multe ori, schimbarile subtile sunt cele care fac ravagii.Si la noi tot bulevardul tornadelor este?
Se schimba clima cu o viteza uimitoare si ca sa fie tacamul cimplet e si perioada de seisme la noi.
Foarte frumos.....)
Prostii... )Daca ai tot tabelul din ultimii 2 ani te rog sa te uiti la ceva.Seismele au inceput sa migreze catre noi.