Dodo draga, eu cred ca EarthQuake are dreptate. Vrem nu vrem, cutremurele sunt un dat, o fatalitate de care nu putem scapa. Poate peste cateva milioane sau zeci de milioane de ani, daca presupusul fragment de litosfera oceanica din zona Curburii se va digera in manta...Dar cum tu, Dodo, nu poti astepta milioane de ani, va trebui sa te resemnezi cu ideea...:biggrin: Nici cei de la INFP, de fapt, nu stiu sigur nici cand vine Cel Mare, si nici cam ce magnitudine va avea. Pot face presupuneri, care vor fi confirmate in mai mare sau mai mica masura. Oricum, trebuie sa fim constienti ca exista o mare diferenta intre ce se spune oficial si o serie de lucruri de detaliu care nu se spun pentru public ! Asta e, Dodo, n-ai ce face !
In ce ma priveste, repet ce am mai spus si altadata: e inutil sa ma lamentez, sa ma urc pe pereti si sa gem ca aoleo vine cutremurul. O data si o data tot vine, de scapat nu scapam ! Dodo, retine zicala romaneasca: DE CE TI-E FRICA, DE AIA NU SCAPI !!!! :biggrin::harhar::harhar::17::26::17: Chiar conteaza pentru tine sa stii exact cand vine ??? (lucru imposibil, de altfel)...
Cineva spunea judicios ca seismele vrancene importante sunt oarecum perfide: SE PRODUC SUFICIENT DE RAR CAT LUMEA SA UITE UN EVENIMENT MAJOR PANA LA URMATORUL, DAR, PE DE ALTA PARTE, SUFICIENT DE DES ASTFEL INCAT E FOARTE PROBABIL CA FIECARE DINTRE NOI SA PRINDA, IN VIATA LUI, 2 CUTREMURE IMPORTANTE !!!!
Asa ca, Dodo, sezi binisor, ca de venit sigur vine, dar VINE CAND NU TE ASTEPTI !!! Si poate vine un DUBLET (unul mai mare si unul mai mic), se sperie Dodo de 2 ori...:harhar::harhar::harhar: