GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
Problema e ca atunci cand lumea afla ca urmatorul cutremur o sa fie prin 2040 sau dupa 2040, nu prea mai poti convinge pe nimeni de necesitatea cosolidarii cladirilor subrezite sau de importanta educatiei. Omul va zice, pe buna dreptate, ca de vreme ce se stie ca nu va fi nimic semnificativ pana in 2040, ce rost mai are sa ne batem capul cu "prostii", nu ? Un pensionar care locuieste intr-un astfel de bloc va refuza sa isi dea acceptul pentru consolidare, va refuza sa se mute pe perioada lucrarilor, daca tot se "stie" ca nu va fi nimic mare timp de 35 de ani de acum inainte. Pensionarul va spune ca "eu oricum nu mai traiesc in 2045, deci ce rost are sa ma chinui acum ?"
Asta ajunge la urechile oamenilor, si eu critic acest aspect. Oamenii nu sunt atenti la detalii, la fineturi, la "da, dar...",cand aud ca nu vine timp de cateva zeci de ani, incep sa caraie ca de ce sa se dea bani pentru consolidari, sa inceapa consolidarile prin 2020, e suficient timp, nu ? Eu ma refer la aceste aspecte, fiindca pot fi niste efecte nedorite.
Asta ajunge la urechile oamenilor, si eu critic acest aspect. Oamenii nu sunt atenti la detalii, la fineturi, la "da, dar...",cand aud ca nu vine timp de cateva zeci de ani, incep sa caraie ca de ce sa se dea bani pentru consolidari, sa inceapa consolidarile prin 2020, e suficient timp, nu ? Eu ma refer la aceste aspecte, fiindca pot fi niste efecte nedorite.