Eu, sincer (şi e părere proprie), nu văd cu ce i-ar deranja, serios... E un forum în care lumea (cea mai mare parte) ştie ceva mai mult decât media despre cutremure + câţiva pasionaţi mai de profunzime. Marea majoritate a discuţiilor e total inofensivă. E ca şi cum ai spune că un forum ce discută electronică la nivel înalt ar pune în pericol sistemul energetic naţional. C-o fi fost un tâmpit care a făcut valuri, aia e altceva, e caz patologic săracu\'... dar nu cădeţi şi voi pe panta maniei persecuţiei.
Că le-agită situl ăsta apele celor ce vând chestii conexe cutremurelor e altă discuţie. Şi electroniştii (am dat un exemplu) le fură pâinea multora. Aşa că, piaţa e piaţă, adică cu alte cuvinte degeaba vă temeţi de mentalităţile comuniste, fiindcă tot capitaliştii vă mănâncă... )
Că le-agită situl ăsta apele celor ce vând chestii conexe cutremurelor e altă discuţie. Şi electroniştii (am dat un exemplu) le fură pâinea multora. Aşa că, piaţa e piaţă, adică cu alte cuvinte degeaba vă temeţi de mentalităţile comuniste, fiindcă tot capitaliştii vă mănâncă... )