anda1
Administrator
- Scor reacție
- 0
\'panglici de nori\', sa fi fost ce am vazut eu??
Miorica, asa ceva ai vazut? seamana?[attachment=2338:200904/post_543_1240984381_cba1b02d9ae2543cc5bade393c23ce15.attach]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
\'panglici de nori\', sa fi fost ce am vazut eu??
\'Miorica\' pid=\'20922\' dateline=\'1240814284\' a spus:\'panglici de nori\', sa fi fost ce am vazut eu??
Miorica, asa ceva ai vazut? seamana?
Am citit despre nori, premergatori cutremurelor....
Astazi, in jur de 9:00 erau tot felul de nori deasupra Bucurestiului, tip panglica destul de grosi, in mai multe directii.
Nu cred ca erau produsi de avioane... sigur nu erau produsi de avioane tip clasic de transport.... Poate doar unele militare, de mare viteza.... Sau poate nu?
Asa aratau norii cu cateva minute inainte de cutremurul din China de anul trecut (7.9Mw):
In ultimele zile apar fenomene ciudate pe cerul Romaniei dupa ce un fenomen similar s-a produs in zona Moscova:
...
Specialiştii români spun că este vorba despre o formaţiune noroasă, rară. Astfel de nori se formează - de regulă - înaintea furtunilor puternice de vară şi sunt un semn al cantităţi mari de vapori de apă care se adună în atmosferă.