Eu nu cred ca un astfel de documentar despre cutremur ar trebui sa insiste intr-o maniera socanta pe imagini cu cadavre, eventual corpuri omenesti in saci la morga, fragmente de madulare si alte asemenea ! :harhar: Nu vad absolut nimic educativ in asta ! Da, cred ca oamenilor trebuie sa li se spuna in fraze simple, clare, cum stam in materie de cutremure, sa se explice ca de-a lungul timpului au fost si cutremure mai mari decat in 1977, sa se insiste pe ce ar trebui facut inainte, in timpul si dupa cutremur, dar nu detalii exagerate cu morti si alte asemenea ! Nu cred ca foloseste la ceva, ci are un efect nefavorabil ! La urma urmei, toata lumea poate intui ca la cutremur se poate muri, deci nu e cazul sa se insiste pe imaginim cu morti in fel de fel de pozitii ! :harhar: Ce este util in imagini cu cadavre si fragmente de madulare omenesti ? Nimic ! In schimb, mai util e ca oamenii sa fie informati, pe intelesul lor, despre cutremur, despre situatia noastra seismica, dar nu cu termen foarte savanti. Cartea lui Enescu din 2000, pe care o are si Dodo, este foarte buna, din acest punct de vedere. Corect, Dodo ? :harhar::hypocrite::harhar:
Eu am adus in discutie modalitatea hard de prezentare a urmarilor unui seism....Am fost influentat si de ce s-a intamplat la CNA in legatura cu subiectele abordate de emisiunea de stiri de la ora 17.00 de la Pro Tv...